Sun ja mun jääkaappi (Kristiina Kunnas, Tiipi Jokinen)

27,00 8,00

tuotetunnus (SKU) KK-62845 (Tuote)Osastot: ,

Kristiina Kunnaksen ja Tiipi Jokisen teos Sun ja mun jääkaappi on oikeastaan kaksi kirjaa yksissä kansissa. Kunnaksen ideasta syntynyt kokonaisuus on tositarina äitiydestä, naiseudesta ja pesästä lähtevien poikasten opastamisesta. Mihin asti äidin eväät riittävät?

Täytyi lähteä matkalle nähdäkseen jääkaapin sisään. Kirja on syntynyt yhteisellä kirjoitusmatkalla Rooman Gianicolo-kukkulalla.

Kristiina ”Kriske” Kunnas on helsinkiläinen toimittaja, vaimo ja kahden aikuisen pojan äiti. Hän on tehnyt mittavan uran toimittajana, tiedottajana ja päätoimittajana. Hän toimii aktiivisesti seurakunnassa, harrastaa kokkailua ja marttailua sekä tykkää ihmisistä, koirista ja kuorossa laulamisesta.

VTM Tiipi Jokinen on uusperheen kirjoittava taiteilija-äiti. Hän on julkaissut aiemmin lastenkirjoja. Työkseen hän on toiminut kustannusalan tehtävissä ja vapaa-ajallaan kirjoittanut Kotiasia-blogia asioista, joista ihmiset eivät halua muille puhua. Monelle hän on tuttu ääni radiosta ja innostava puhuja naistentapahtumista. Rouva Jokinen pitää kahvista, kanoista ja kirjoista.

Kirjoittajien yhteinen tili Instagramista löytyy nimellä @keittioaidit.

Tekijä
Kristiina Kunnas, Tiipi Jokinen
ISBN
9789523740549
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Kirjastoluokka
84
Sivumäärä
208
Sidonta
sidottu