Sukupolvi, joka hylkäsi Jeesuksen (Pekka Reinikainen)

23,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-61729 (Tuote)Osastot: ,

Herra sanoi Aabrahamille: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. …  Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden (1. Moos. 18:20–21; 19:24–25).

Viimeisiin päiviin kuuluu, että ihmiset, teologien enemmistö mukaan lukien, kieltävät Raamatussa kerrottujen tapahtumien historiallisuuden. Tämäkin profetoidaan Raamatussa (2. Piet. 3:3-7, 10, 13). Raamattu itse todistaa, että se on Jumalan ilmoitusta, koska siinä ennakoidut tapahtumat myös toteutuvat.

Darwiniin uskovat teologit kieltävät mm. vedenpaisumuksen. Samalla menevät romukoppaan historiallinen, ensimmäinen Aadam ja Eeva sekä syntiinlankeemus. Jeesuksen sanojen ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa ’loi heidät mieheksi ja naiseksi’” (Matt. 19:4) hylkääminen avaa tien sukupuolien sekoittamiselle ja tekee ihmisestä ”päivitetyn simpanssin”. Maallistuneet geologit, liberaaliteologit ja näennäiskristityt kieltävät Raamatussa kuvatun maailmanhistorian ja pilkkaavat Raamattunsa todesta ottavia kristittyjä.

Tämä ei yllätä. Luopumus, Nooan ja Lootin päivät ovat usein esillä Kirjoituksissa. Ne ovat historiallisia tapahtumia, joita ei voida sivuuttaa.

”Kaiken kirjassani viittaamani on ennakoitu tapahtuvan viimeisinä päivinä myös Raamatun mukaan. Kristittyjä kehotetaan Raamatussa useaan otteeseen seuraamaan ajankohtaisia tapahtumia. Muistathan, että valvovia ja rukoilevia kristittyjä ei yllätetä.”  

– Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen on toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta. Hän on toiminut lukuisissa valtion, kunnan, säätiöiden, kirkon ja lääkärijärjestöjen luottamustehtävissä. Reinikainen tekee lääketieteellisiä opetusohjelmia TV7-kanavalle, on kirjoittanut ja toimittanut useita kirjoja, kirjoittanut blogeja mm. luominen.fi-sivustolle, josta tämän kirjan tekstit on koottu, sekä on mukana toimittamassa Luominen-lehteä.

Tekijä
Pekka Reinikainen
ISBN
9789515853509
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
195
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen