Suklaasotilas (C.T. Studd)

6,00 4,00

tuotetunnus (SKU) KK-4350 Osasto:

Herätyshuuto. Rohkaisu. Tien viitoittaja. Tulta ja tappuraa. Kipinöitä. Täyttää herätyksen kaksinaista tehtävää: särkee ja sitoo; repii ja rakentaa;aiheuttaa ihastumista ja vihastumista. Nyhtää pois unissatehtyä, vahvistaa valveilla olon hedelmiä. Tien hahmottaja – esimerkillään, johon ei enää ole tarvis pettyä.

Opas taivaan tielle, suuriin tekoihin, siinä määrin kuin nyt esimerkki tätä tehtävää toteuttaa. Tekstin oikeinymmärtämiseksi on kirjasen alkuun liitetty selonteko tekijän elämänvaiheista. Kirjoittajaa – Jumalan välikappaletta – on tuotu julki ihmisenä, ei pyhimyksenä. Siloittelu ei kannata – suoruuden kustannuksella. Viis massoista, kunhan vain Kristus saa yksilöinä Häntä seuraavia, omilla jaloillaan seisovia, Hänestä riippuvaisia, Häntä tottelevia seuraajia – seurakunnan pylvästyyppejä, jotka hengellisesti ovat raittiita, reiluja, eivät horju eivätkä heilu.

Näin evästyksin: Tuskin lienee henkilöä, jolle kirjasella ei olisi sanomaa. Kyseessä on kirjanen, jota on kauan kaivattu. Havahdu siis todellisuuteen. Lakkaa uinailemasta Prinsessa Ruususen untia! – Uskon viesti kuuluu jo! Pois mummolan hegemonia, alas nynniminen ja orjuus! Kristus on Voittaja!

Tekijä
C.T. Studd
ISBN
9525114473
ALV-prosentti
10,00 %
Sidonta
stiftattu