Sori, että mä olen olemassa (Inge Ojala)

Koskettava kertomus työstä Viron katulasten parissa.

22,00

tuotetunnus (SKU) KK-6350 Osasto:

”Miksi sinä tänne tulet?” leipää mutustava Anjuta kysyy. En ehdi vastata mitään viisasta, kun tulee jo seuraava kysymys: ”Alatko käydä aina vai käytkö pari kertaa ja sitten häivyt, niin kuin kaikki toisetkin?”

Inge Ojala ei aikonut häipyä. Tämä sinnikäs nainen oli varma siitä, että Kristus rakastaa Tallinnan viemäreissä ja autiotaloissa värjötteleviä lapsia, joita ei virallisesti ollut olemassakaan. Inge Ojala uskoi, että nämä varastelevat, valehtelevat ja likaiset lapset voitaisiin pelastaa elämälle, jos he vain saisivat aikaa, rakkautta ja kodin.

Hän kertoo kirjassaan uskomattomista selviytymistarinoista ja kuvaa myös omaa kamppailuaan kutsumuksensa vuoksi. Tukea ei aina tullut lähimmiltäkään, mutta lopulta sinnikkyys palkittiin ja luterilaisen Peetelin kirkon yhteyteen perustettiin koti katulapsille. Tuekseen Inge sai seurakunnan kirkkoherran Avo Üpruksen työtovereineen.

Vuonna 2001 Peetelissä otettiin käyttöön kunnostetut tilat. Osa toimii lastenkotina, osa päiväkeskuksena, jonne lapset voivat tulla syömään, pesemään vaatteitaan, tekemään läksyjään ja viettämään aikaa yhdessä.

Tekijä
Inge Ojala
ISBN
9524751216
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
190
Sidonta
Sid