Soiva Kultalyhde 2020 lahjapakkauksessa (sis. CD-levyn) ((vain 1 kpl jäljellä))

16,00

tuotetunnus (SKU) KK-62521 (Tuote)Osastot: , ,

Vuodesta 1962 ilahduttanut Kultalyhde sisältää monipuolisen kattauksen joulunajan lukuhetkiin. Poimintoja lehden sisällöstä:

– Kutsumuksen kantaja: Arto Artturista piti tulla lähetystyöntekijä Kenian viidakkoon. Hänestä tulikin lähetysjärjestön toiminnanjohtaja.

– Jouluksi kotiin: Neljä vuotta sitten Turusen perhettä kohtasi suuri suru. Jumalan rakkaus ja ilo perheyhteydestä auttoivat pahimman yli.

– Pysätytyskuvia joulun historiasta: Jotkut kristityt johtohahmot ovat luoneet nykyisinkin tunnettuja jouluperinteitä, kun taas toiset ovat vastustaneet koko juhlaa.

– Kasvoin kivulla mieheksi ja isäksi: Nuori mies tallaa lunta Lapin kaamostaivaan alla ja piilottaa pehmolelun kinokseen. Meneillään on liikunnanohjaaja Sami Kauppisen ja hänen lastensa ulkoiluhetki. Mies on tarponut monet umpihanget henkisen kasvun taipaleella.

– Joulu kaikin aistein.

– Nyt jouluni on täynnä elämää: Yli 20 joulua telkien takana viettänyt Pauli juhlii joulua vapaana miehenä yhdessä vaimonsa kanssa.

– Tiesin, että kyseessä on suuri kunnia: Mika Akkanen julistaa joulurauhan Suomen Turusta jo kahdeksannen kerran.

– Älä tyttö juokse enää: Linnan juhlissa ja joulupatakerääjänä. Näin kuului Margit Rautiaisen joulunalusaika vuosi toisensa jälkeen.

– Joulu tunnelmaa etsinään nyt sisustusliikkeistä.

Lehti sisältää 48 sivua.

Mukana lehden lisäksi joululevy, jossa on mukana kappaleet:

– Heimo Embuska: Tähti kaikista kirkkain

– Petri Lassila: Maa on niin kaunis

– Mika Karola, Beetlehemin yö

– Ella & Sara Lahtinen: Tänä jouluna

– Nina Åström: On hanget korkeat nietokset

Tekijä
(vain 1 kpl jäljellä)
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2020