Sisällinen kristitty 1 (Johannes Bernieri)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-61287 Osasto:

Johannes Bernierin neljän kirjan sarja Sisällinen kristitty johdattaa lukijansa takaisin unohdettujen, mutta äärimmäisen kalliiden sisällisten aarteiden henkilökohtaiseen omistamiseen. Lähde matkalle, löydä aarre ja anna Jumalan kasvattaa sinusta Sisällinen kristitty.

Moni ei tunnista taivaallista tietä. Etsitään Jumalan aarteita luonnollisen ihmisen tuntemin keinoin. Se polku ei johda Kristuksen syvempään tuntemiseen, eikä sillä milloinkaan voida aidosti sanoa ”en enää elä minä, vaan Kristus elää minussa”. Kovin moni tahtoisi oikaista Kristuksen kirkkauteen, taivaan rikkauksiin, salattuun Jumalan tuntemiseen ja elävän Herran puhumiin sanoihin. Mutta kun aletaan puhua tiestä, joka johtaa siihen, useimmat kavahtavat, jättävät sikseen. Ei nähdä ristin alle kätkettyjä aarteita, jotka odottavat löytäjäänsä.

Jospa haluaisimme ja saisimme armon rakastua ikiaikojen pyhien tiehen, Jeesuksen kulkemaan ja viitoittamaan polkuun, apostolien askeliin. Sillä tiellä kuljemme alati kirkastuvaa matkaa. Sen päässä on Hän ja Hänen läsnäolonsa säteily valaisee tien jo ristinkin alla.

Tekijä
Johannes Bernieri
ISBN
9789526752839
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
192
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen