Sinetti (Viktor Klimenko)

5,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-62077 (Tuote)Osastot: ,

”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!” Viktor Klimenkon 4-vuotiaan pojan sanat keskellä yötä Sveitsin lomamatkalla kesällä 1979. Isä kirjoittaa pojan ilmestyksen muistiin. Elämme vuotta 2019 ja kriisin uhka on käsinkosketeltava koko Pohjolassa. Sotaharjoitukset ovat menossa niin lännessä kuin idässäkin. Profetia näyttää toteutuvan silmien edessä.

Tämä uusi painos on yhdistelmä 1985 ilmestyneestä ja suuren kohun aiheuttaneesta kirjasta En voi enää vaieta sekä 1992 ilmestyneestä Rakkauden sinetti -kirjasta. En voi enää vaieta -kirjan julkaisemisen jälkeen esiin astuu Saima Honkonen, joka väittää nähneensä Klimenkon perheen matkan samanaikaisesti. Hän kertoo asioita, mitä kirjassa ei kerrota. Pakko myöntää ihme. Näin syntyi Sinetti.

Ennustaminen on aina vaikeaa, mutta profetoiminen on hengenvaarallista, sillä keitä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet. (Ap. 7:52).

Tästä huolimatta tavoitelkaa profetoimisen lahjaa, älkää halveksiko sitä, Henkeä älkää sammuttako.

Mukana myös Viktor Klimenkon elämäntarina sekä saarna Taivas vai helvetti.

5. painos.

Tekijä
Viktor Klimenko
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen