Shack + Valkeuksien Isä DVD-paketti (-45%)

Huippuleffat tuplapakettina.

19,90

Valkeuksien Isä (Father of Lights) suomi/ruotsi DVD (Darren Wilson (ohj.))

Dokumentin tekijät etsivät Jumalan todellista luonnetta ympäri maailmaa tapahtuvien hämmästyttävien hengellisten kohtaamistensa kautta. He kohtaavat voimallisia noitatohtoreita, väkivaltaisia jengijohtajia, hindujen pyhiä miehiä sekä tavallisia ihmisiä, joilla on hyvin epätavallisia kokemuksia kerrottavanaan. Father of Lights (Valkeuksien Isä) -dokumentti paljastaa Jumalan, joka on paljon parempi kuin osaisimme kuvitellakaan. Mukana on mm. Reinhard Bonnke, Bill Johnson ja Heidi Baker.

The Shack (Autiotalo) DVD

Suomessakin huippusuosittuun kirjaan Autiotalo perustuva elokuva erään isän elämän mullistavasta kokemuksesta ja Jumalan ihmeellisestä ja muuttavasta voimasta.

tuotetunnus (SKU) KK-61820 Osasto:

2 huippuelukuvaa edullisena pakettina: Autiotalo-kirjaan perustuva The Shack on kertomus erään isän elämän mullistavasta kokemuksesta ja Jumalan ihmeellisestä ja muuttavasta voimasta. Valkeuksien Isä -dokumentin tekijät etsivät Jumalan todellista luonnetta ympäri maailmaa tapahtuvien hämmästyttävien hengellisten kohtaamistensa kautta. Elokuvat paljastavat Jumalan, joka on paljon parempi kuin osaisimme kuvitellakaan.