Seurakunnan viimeinen mahdollisuus (Jyrki Isohella)

20,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-59132 (Tuote)Osastot: ,

Olemmeko todella viimeinen sukupolvi ennen Jeesuksen toista tulemusta? Miten käy niille, jotka eivät ole ottaneet Jeesuksen sovitustyötä vastaan? Tässä kirjassa tuodaan selkeästi esille seurakunnan – ja sen jäsenten vastuu evankeliumin julistamisesta. Kirja käsittelee lännen seurakuntien sielujenvoittamistyön tilaa, johtajien vastuuta evankelioimisnäyn synnyttäjinä, jäsenistön valtuuttamista, toiminnan prioriteettien ja eri toimintamuotojen uudelleen tarkistamista ei-uskovia paremmin tavoittaviksi jne.

Jyrki Isohellan neljäs seurakunta-aihetta käsittelevä kirja on todella ajankohtainen. Nyt on aika herätä ja käynnistää viimeisen sukupolven tärkein tehtävä, evankeliumin vieminen jokaiselle oman alueemme asukkaalle. Jumalalla on hätä sieluista, onko meillä? Aikaa ei ole enää hukattavaksi, työaikamme päättyy pian!

Jyrki Isohella on toiminut pitkään pastorina, kirjailijana, kouluttajana, sekä Raamatun opettajana. Hän on suorittanut B.A in Missions tutkinnon (Global University, USA), sekä Mth in Ministerial Studies tutkinnon (University of Wales, Englanti). Työssään ja kirjoissaan hän on keskittynyt erityisesti uskovien ja seurakuntien varustamiseen.

Tekijä
Jyrki Isohella
ISBN
9789527058329
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Sivumäärä
133
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen