Satokausikalenteri 2019

21,90

tuotetunnus (SKU) KK-61834 Osasto:

Haluatko syödä enemmän kasviksia? Suosi satokausia, kokeile joka kuukausi uutta makua tai väriä! Satokausikalenterin avulla osaat valita ruokakaupasta herkullisimmat, edullisimmat, terveellisimmät ja ekologisimmat kasvikset. Syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa.

Kalenterissa on yli 180 Suomessa myytävän hedelmän, vihanneksen sekä muiden kasvisten sesonkitiedot alkuperämaittain, valokuvat, säilytyslämpötilat, ravintoarvot ja muuta hyödyllistä tietoa. Mukana myös yleisimmät villiyrtit, kasvisliemet, pähkinät ja vedenelävät. Monipuolista ruokavaliotasi hyödyntämällä laajaa kotimaisten kasvisten valikoimaa ja tuo talviseen ruokapöytään vaihtelua kestävillä tuontihedelmillä. Kokeile täysin uusia lajikkeita vaikka joka viikko!

Kun hankit kasvikset Satokausikalenterin suositusten mukaan, niin voit luottaa niiden makuun, ravinteisiin, edulliseen hintaan ja ekologisuuteen. Satokausikalenteria on myyty viime vuosien aikana jo yli satatuhatta kappaletta. Se on myös erinomainen ja varmasti hyödyllinen lahja läheisellesi!

Entä onko tapanasi käyttää yleensä seinäkalenteria? Hankitko tai saatko lahjaksi seinäkalenterin vuosittain? Satokausikalenteri sisältää perinteisen almanakkatiedon ja kalenterinäkymät, mutta tarjoaa niiden lisäksi valtavan määrän sinulle hyödyllisiä vinkkejä. Itseasiassa kalenteri maksaa itsensä takaisin jo muutamalla kauppareissulla – puhumattakaan muista sen tuomista vaikeasti rahalla mitattavista hyödyistä.

ISBN
6430059270071
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
213 mm x 285 mm x 11 mm
Sidonta
kierreselkäinen