Satakunnasta ”kaikkeen maailmaan” – Satakunnan Helluntaiseurakuntien lähetystyön historiaa 1912-2021 (Anneli Jerkku (toim.), toimikunta)

32,00

tuotetunnus (SKU) KK-62825 Osasto:

Satakunnan Helluntaiseurakuntien lähetystyön historiaa 1912-2021

Lähetystyö on aina ollut tärkeä ja rakas osa helluntaiseurakuntien toimintaa. Tällä lähetystyön historiikilla haluamme tuoda esiin Satakunnan helluntaiseurakuntien kautta tehtyä lähetystyötä aina näihin päiviin saakka. Haluamme osoittaa arvostuksemme meidän edellämme kulkeneiden sukupolvien antautumisesta Jumalan lähetykselle ja sille perustukselle, jonka he ovat laskeneet. Samalla kerromme myös niiden henkilöiden kokemuksia Jumalan uskollisuudesta, jotka yhä edelleen toimivat keskuudessamme lähetyksen asialla.  Rukouksemme on, että heidän rakkautensa lähetystyötä kohtaan saisi olla innoittamassa meitä ja meidän jälkikasvuamme edelleen antautumaan Jumalan iankaikkiseen suunnitelmaan maailman kansojen evankelioimiseksi.

Kirjan sisältö on tuotettu yhteistyössä maakunnan seurakuntien ja lähettien kanssa. Pyysimme toimituskuntana maakunnan jokaiselta seurakunnalta ja niiden lähettämiltä läheteiltä kirjoitusta heidän omasta osuudestaan lähetystyön saralta. Nämä kirjoitukset on nyt kasattu yksiin kansiin ja ovat luettavissa tämän historiikin sivuilta yhdessä niiden mukana toimitettujen valokuvien kanssa. Innoittakoon tämä lähetyskirja yhdessä jatkamaan eteenpäin Jumalan lähetyksen asialla. Sillä vieläkin on alueita ja kansoja, jotka eivät ole kuullet evankeliumia rakastavasta Jumalasta.

-Matti Karvinen pj. Pastori, Vammalan helluntaiseurakunta.

Tekijä
Anneli Jerkku (toim.), toimikunta
ISBN
9789527297346
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Sivumäärä
271
Sidonta
kovakantinen