Sananvapaus uhattuna Suomessa (Juha Ahvio)

21,00

tuotetunnus (SKU) KK-61730 Osasto:

Karmaiseva totuus on, että sananvapaus on tosiasiallisesti uhattuna Suomessa. Sananvapauden uhanalaisuuden myötä vaarassa on myös uskonnonvapaus. Järkyttävää on se, että näitä historiallisia ihmisoikeuksia halutaan nyt rajoittaa valtiojohtoisesti ja median tukemana vetoamalla uudella tavalla tulkittuihin ihmisoikeuksiin ja niin sanotun rasistisen vihapuheen hiljentämiseen. Sananvapauden rajoittaminen kohdistuu etenkin arvokonservatiivisiin kristittyihin ja kansallismielisiin maahanmuuttokriitikoihin. Seuraavien avainkysymysten tarkastelu avaa sen, mistä tässä kaikessa on todella kyse:

Millä tavalla sananvapaus on suorastaan orwellilaisen aivopesun kourissa? Miten valtamedia muokkaa mieliä poliittisen korrektiuden mukaisuuteen? Mitä ovat ihmisoikeudet ja perustuslaillisuus? Miten YK:n ihmisoikeusajattelu on muuttunut ja mistä viharikoslainsäädäntö on peräisin? Miksi ja miten ”rasisminvastaisuus” uhkaa kansallismielisyyttä ja sananvapautta? Miksi kristityn tulee olla kansallismielisesti isänmaallinen?  

Teologian tohtori ja dosentti JUHA AHVIO vastaa näihin kysymyksiin nyt käsillä olevassa kirjassa. Kirjoittaja osoittaa kattavalla tilannearviollaan, että kaikkien konservatiivien, sekä arvokonservatiivien että rajoja puolustavien maahanmuuttokriitikoiden, on nyt noustava yhteiseen kansallismieliseen rintamaan puolustamaan todellisia ihmisoikeuksia kuten uskonnonvapautta ja sananvapautta, perinteisiä arvoja ja suomalaista kansallisvaltiota. Tämän kirjan luettuasi ymmärrät, miksi ja miten kansallismielisten konservatiivien tulee nyt reagoida.

Tekijä
Juha Ahvio
ISBN
9789515853516
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Sivumäärä
186
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen