Sameli Harju – Pohjanmaan profeetta (Olavi Eskola)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63552 Osasto:

Sameli tunnettiin myös ”Hariun Samppana”. Hän ei ollut julkisuuden henkilö, jonka elämä ja teot olisi historian kirjoihin kirjattu. Sameli oli kuin profeetta Elia, joka ilmestyi oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, oikean sanoman kanssa – ja katosi.

Olavi Eskolan kirjoitttama elämänkertaromaani ”Sameli Harju – Pohjanmaan profeetta” pohjautuu niihin vähäisiin kirjallisiin lähteisiin, joissa hänestä on mainittu, sekä niiden ihmisten haastatteluihin, jotka vielä ovat kertomassa tuon merkillisen miehen tarinan. Samelin vaatimattoman kotitalon vinttihuone on kuin vartiotorni josta hän katselee aikaa, ilmiöitä ja mennyttä matkaa. Kirjassa Sameli itse toimii kertojana.

Kirjoittajasta: Olavi Eskola on kirjoittanut useita kirjoja mm. Syöksykierre, Misioneros, Katkeruuden juuret, Susipassissa, Siperiankierros. Hän on toiminut Suomessa evankelistana, pastorina ja lähetyssaarnaajana Espanjassa yhdessä vaimonsa Marketan kanssa palvellen Jumalan valtakuntaa vuosikymmenten ajan. Lähetyskentällä hän on ollut perustamassa seurakuntia ja vaikuttanut laajasti myös kotimaassa hengellisellä kentällä  julistustyönsä, kirjoitustensa ja kirjojensa kautta.

Tekijä
Olavi Eskola
ISBN
9789527297483
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2022
Sivumäärä
n. 250
Sidonta
pehmeäkantinen