Rohkea johtajuus (Bill Hybels)

Tässä tärkeimmässä kirjoittamassaan kirjassa Bill Hybels jakaa sen, mitä on oppinut kristillisestä johtamisesta lähes 30 vuoden aikana, kun hän on ollut pastorina Willow Creekissä.

28,62

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6486 (Tuote)Osastot: , ,

Oletko 360 asteen johtaja?

360 asteen johtajat eivät suuntaa johtamisen lahjaansa ainoastaan ”etelään”, alaisiaan kohti. He oppivat johtamaan myös ”pohjoiseen” vaikuttamalla yläpuolellaan oleviin sekä johtamaan ”itään” ja ”länteen” vaikuttamalla vertaisiinsa. Mutta kaikkein tärkeintä on, että he oppivat pitämään kompassineulan keskellä johtamalla itseään – pitämällä oma elämänsä vireessä niin, että he voivat tarjota parhaan suunnan toisille.

Tässä tärkeimmässä kirjoittamassaan kirjassa Bill Hybels jakaa sen, mitä on oppinut kristillisestä johtamisesta lähes 30 vuoden aikana, kun hän on ollut pastorina Willow Creekissä. Rohkea johtajuus tarjoaa johtamisstrategioita, jotka on koeteltu ja jalostettu taisteluissa. Ennen kaikkea se antaa sinulle erään tämän päivän huomattavimman kristityn johtajan ydinasian: hänen hartaan sitoutumisensa evankeliointiin ja opetuslapseuttamiseen ja hänen intonsa kannustaa muita seurakuntien johtajia samalla kun hän haluaa itsekin kasvaa johtajana.

”Paikallisseurakunta on maailman toivo, ja sen tulevaisuus on ensisijaisesti sen johtajien käsissä”, Hybels väittää. Jos seurakunnan ulkopuolisilla ihmisillä on merkitystä sinulle… jos haluat nähdä uskovien palvelevan intohimoisesti hengellisillä lahjoillaan… jos Jumalan sydämensyke seurakuntansa puolesta on sinunkin sydämensykkeesi… silloin sinun täytyy lukea tämä kirja. Rohkea johtajuus saa sinut johtamaan kaikella voimallasi, taidollasi ja uskollasi. Ja kirja tarjoaa sinulle työkalut sen tekemiseen.

Bill Hybels palvelee johtavana pastorina Willow Creek -yhteisön seurakunnassa South Barringtonissa, Illinoisissa. Willow Creekin suuntautuminen Chicagon alueen hengellisiin etsijöihin on tehnyt siitä kävijämäärältään yhden Pohjois-Amerikan suurimmista seurakunnista. Bill Hybels on kirjoittanut useita kirjoja.

Tekijä
Bill Hybels
ISBN
9529977301
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
221
Sidonta
sid.