Riemullista joulua! CD (Kristalli)

Jumala on tullut Jeesuksessa pelastamaan maailman ja tästä ilosanomasta myös Kristalli – kuoro haluaa omalla toiminnallaan ja tälläkin levyllä kertoa.

13,50

tuotetunnus (SKU) KK-59768 (Tuote)Osastot: ,

Tämä levy on Kristalli – kuoron neljäs levy ja samalla toinen joululevy. Levyllä on seitsemän kappaletta, jotka ovat yhtä lukuun ottamatta kuoron johtajan Kaarina Sorosen ja kuoroa säestävän bändin jäsenten sovittamia.

”Valkoiset hiutaleet” on sovittanut Jämsän seurakunnan kanttori Marko Kupari. (Levyn läpyskässä on väärä tieto). Levylle on valittu erilaisia kappaleita perinteisestä virrestä afrikkalaiseen musiikkiin mutta niiden sovituksia ja esitystapaa on viety populaarimusiikin suuntaan.

Levyn kaikki laulut ovat kristillisiä ja kuvaavat jokainen omalla tavallaan joulun todellista sanomaa. Kolme ensimmäistä laulua ovat sävyltään hartaampia (On ruusu Iisain juuren, Jesaja 9 ja Oi Saavu jo, Immanuel), neljäs (Valkoiset hiutaleet) tuo jo kevennystä tunnelmaan ja kolme viimeistä laulua kertovat sanomallaan jo riemullisesta joulusta (Ah, iloitkaa te ystävät, Riemuita saa ja Bolingo).

Levyn viimeinen kappale Bolingo on kongolainen lingalan -kielinen laulu, jossa yksinkertaisesti kerrotaan siitä, kuinka Jumalan rakkaus on suuri ja siksi Hän lähetti Jeesuksen Pelastajaksi. Lyhyesti sanottuna se on pienoisevankeliumi ja jouluevankeliumi lyhyessä muodossa.

Jumala on tullut Jeesuksessa pelastamaan maailman ja tästä ilosanomasta myös Kristalli – kuoro haluaa omalla toiminnallaan ja tälläkin levyllä kertoa.

Kappelelista

1. On ruusu Iisain juuren
2. Jesaja 9
3. Oi saavu jo, Immanuel
4. Valkoiset hiutaleet
5. Ah, iloitkaatte ystävät
6. Riemuita saa
7. Bolingo

Tekijä
Kristalli
ALV-prosentti
24,00 %
Julkaisuvuosi
2016
Tyylilaji
joulumusiikki
Formaatti
cd