Rakkauden rajoilla (Mirkka Salmensaari)

26,00

tuotetunnus (SKU) KK-62081 Osasto:

Ihmisen syvimpiä tarpeita on tulla rakastetuksi ja nähdyksi. Jos tähän tarpeeseen ei ole varhaislapsuudessa riittävästi vastattu, meistä tulee aikuisina rakkauden kerjäläisiä huolimatta koulutustaustastamme ja ulkonaisesta kyvykkyydestämme.

Kirja on tarkoitettu niille, jotka kamppailevat tunteittensa kanssa pyhimyksiltä vaikuttavien sisartensa ja veljiensä keskellä; jotka ovat takertuneet riippuvuuteen kaivatessaan lohtua elämäänsä; jotka ovat pettäneet tai joita on petetty. Yhtä lailla se havahduttaa niitä, jotka toisinaan ovat armoitettuja toisten tuomitsijoita.

Täydellinen rakkaus on löydettävissä ja koettavissa. Kirja antaa uskallusta etsiä rakkautta, kavuta valoon häpeän hämäriltä mailta. Valo parantaa ja hoitaa. Kirjan tarinat eivät kuitenkaan ole ylösnousemuskertomuksia tyyliin: Nyt olen täysin vapaa! Ne ovat kasvukertomuksia ihmisiltä, jotka ovat yhä matkalla. Koko ajan toistuu vahva toivon näkökulma. Raamatun totuus tuodaan selkeästi esiin.

Kirja on oivallinen työkalu myös seurakunnan työntekijöille, sielunhoitajille ja kaikille muillekin, jotka haluavat laajentaa ymmärrystään rikkinäisyydestä ja Jumalan mahdollisuuksista.

Tekijä
Mirkka Salmensaari
ISBN
9789524759847
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2019
Koko
134 x 210 mm
Sidonta
Sidottu, kovakantinen