Rakkauden lahja – piispojen puheenvuoro perheestä, avioliitosta ja seksuaalisuudesta (Jukka Paarma, Voitto Huotari, Samuel Salmi, ym.)

Hyvän elämän etsimisessä kirkko tahtoo olla ihmisten rinnalla. Puheenvuorossaan piispat korostavat, että rakkaus, seksuaalisuus, avioliitto ja lapset ovat Jumalan hyviä lahjoja.

19,30

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-10890 (Tuote)Osastot: ,

Suomalaiset kodit ovat erilaisia, mutta perhe-elämää koskevat perustoiveet ovat yllättävän samansuuntaisia. Läheisiltä odotetaan rakkautta, perheen antamaa turvallisuutta arvostetaan ja lapsille halutaan hyvä kasvuympäristö. Miten päästään eteenpäin, kun arki ja toiveet törmäävät?

Hyvän elämän etsimisessä kirkko tahtoo olla ihmisten rinnalla. Puheenvuorossaan piispat korostavat, että rakkaus, seksuaalisuus, avioliitto ja lapset ovat Jumalan hyviä lahjoja. Erilaisten haasteiden keskellä kamppaileville ihmisille heidän viestinsä on rohkaiseva: Kestävä rakkaus ja onnellinen perhe-elämä ovat mahdollisia myös tänään. Hyvän ja turvallisen kodin rakentaminen ei vaadi uraa, ulkonäköä tai uusimpien trendien tuntemista. Tavallinen elämä riittää.

Tekijä
Jukka Paarma, Voitto Huotari, Samuel Salmi, ym.
ISBN
9789516078093
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Kirjastoluokka
23.8
Sivumäärä
110
Sidonta
Sidottu, kovakantinen