Rabbi katsoo lopun aikaan (Jonathan Bernis)

22,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-54345 (Tuote)Osastot: ,

ENTÄ JOS KAIKKI SINULLA LOPUN AJOISTA OLEVA TIETO EI PITÄISIKÄÄN PAIKKAANSA? UUTTA JA YLLÄTTÄVÄÄ ISRAELIN MERKITYKSESTÄ JA PÄIVIEN PÄÄTTYMISESTÄ.

Harvat asiat vangitsevat mielemme tai täyttävät sydämemme pelolla niin kuin lopun ajat. Ilmestyskirjasta on kirjoitettu lukuisia kirjoja ja siitä on pidetty lukemattomat määrät saarnoja. Silti epävarmuutta ja väärinymmärryksiä on runsaasti.

Rabbi Jonathan Bernis avaa nyt lämmöllä ja selkeydellä tämän salaperäisen ajan mysteereiden verhoa ainutlaatuisin näkökulmin, jotka ovat sekä hämmästyttäviä että toivoa antavia. Tämä merkittävä messiaaninen rabbi paljastaa, miten raamatulliset profetiat täyttyvät juuri nyt – ja sen, mitä se tarkoittaa meitä ajatellen.

Monet pitävät räjähtävää myllerrystä Lähi-idässä ja pedon merkkiä Messiaan paluun merkkeinä. Bernis osoittaa vielä selvemmän ja välittömämmän merkin: Vanhan testamentin ennustusten täyttymisen koskien Israelin maan jälleenrakennusta ja kadonneiden heimojen yhteenpalaamista – jota tapahtuu ennätyksellisen suurina määrinä juuri parhaillaan. Bernisin yllättävät ja elämää muuttavat oivallukset sekä Vanhasta että Uudesta testamentista haastavat lähes kaiken sen, mitä luulit tietäväsi Israelista, lopun ajoista ja jokaisen uskovan toivosta Jeesuksen paluusta.

Jonathan Bernis, Jewish Voice Ministries Internationalin hallituksen puheenjohtaja ja pääjohtaja, on kirjoittanut monia menestyskirjoja. Hän on toiminut yli 30 vuotta Messiaanisen Juutalaisliikkeen johtajana ja palvellut seurakunnan perustavana rabbina Rochesterissa, New Yorkissa ja Pietarissa, Venäjällä. Hänen tv-ohjelmansa Jewish Voice with Jonathan Bernis on nähtävissä kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Israelissa, Brittiläisessä Kansainyhteisössä, Euroopassa ja Aasiassa. Jonathan Bernisiä on haastateltu lukuisissa ohjelmissa, mm. Moodyn In the Market with Janet Parshall- ja Chris Fabry Live! -ohjelmissa. Hän asuu perheineen Phoenixissä, Arizonassa.

Tekijä
Jonathan Bernis
ISBN
9789515852861
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013
Sivumäärä
224
Sidonta
Nidottu