Raamatun talous – Käsikirja Jumalan mielen mukaiseen taloudenhoitoon (Jan-Gunnar, Per-Olof Eurell)

Raamatun talous on ainutlaatuinen kirja, jolla on edellytykset tulla todelliseksi kristilliset arvot omaavien käsikirjaksi ja oppaaksi hyvään taloudenhoitoon.

24,00 9,90

tuotetunnus (SKU) KK-12018 (Tuote)Osastot: ,

Raamatun talous on ainutlaatuinen kirja, jolla on edellytykset tulla todelliseksi kristilliset arvot omaavien käsikirjaksi ja oppaaksi hyvään taloudenhoitoon.

Uskovat ovat kaivanneet raamatullista perustaa sille, miten heidän pitää järjestää yksityistaloutensa, miten perustaa yritys ja miten hoitaa sitä, tai mikä talousjärjestelmä maassa pitäisi olla.

Tunnettu ruotsalainen liikemies Anders Wall kirjoittaa kirjasta näin: “Toivon monien lukijoiden huomaavan minun laillani sen, kuinka kristilliset arvot; olivatpa ihmiset kristittyjä tai eivät, ovat vaikuttaneet elinkeinoelämään ja yhteiskunnan kehitykseen kaikkina aikoina. Kirjan luettuaan toivoo, että kristillinen opetus taas saisi sijaa kouluissakin.”

Hennes & Mauriz -vaateketjun yksi omistajista  ja Ruotsin rikkaimpia ihmisiä Stefan Persson on sanonut Dagens Industri -lehden haastattelussa: ”Eurellin veljekset ovat oikeassa…”

Jan-Gunnar ja Per-Olof Eurell ovat kaksosia, ekonomeja ja johtajia Ruotsin elinkeinoelämässä. He ovat omistaneet paljon aikaansa Raamatun tutkimiseen. Heidän akateeminen koulutuksensa ja ammatillinen kokemuksensa antavat heille ainutlaatuisen kyvyn ymmärtää ja tuoda selkeästi esiin Raamatun näkemyksiä taloudesta. He ovat tuoneet myös tv:ssä radiossa ja lehdissä esiin näkemyksiään siitä, että Jeesus on hyväksi elinkeinoelämälle ja kansakunnan hyvinvoinnille. Kun alkuperäisteos Kan man tjäna pengar och tjäna Gud?! – suom. Raamatun talous – ilmestyi ruotsiksi, siitä tuli hetkessä bestselleri, jonka kaksi painosta myytiin nopeasti loppuun.

Tekijä
Jan-Gunnar, Per-Olof Eurell
Kustantaja / Jakelija
Helmimedia Oy
ISBN
9789525817126
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2009
Koko
130 x 198 mm
Sivumäärä
288
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen