Raamatun sanakirja -kirja (ennakkomyynti) (Aapeli Saarisalo)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: 2024 kesä
Kansainvälisesti tunnetun professori Aapeli Saarisalon Raamatun sanakirja on koko Raamatun sanaston aakkosellinen selitysteos.

39,00

tuotetunnus (SKU) KK-4316 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
2024 kesä
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Kansainvälisesti tunnetun professori Aapeli Saarisalon Raamatun sanakirja on koko Raamatun sanaston aakkosellinen selitysteos. Se on ensi sijassa tarkoitettu syventäväksi oppaaksi yksityisille raamatunlukijoille, mutta se on myös korvaamaton teos papeille, opettajille, opintokerhojen johtajille sekä teologian opiskelijoille. Se avaa lukijalleen Pyhän kirjan rikkaudessaan ehtymättömän maailman ja on ”tieteelliseltä kannalta yhtenäinen ja nykyaikaisen uskonopin mukainen sekä joka kohdassa todelliseen uskonnolliseen ytimeen pyrkivä”, kuten piispa Eino Sormunen kirjoitti. Raamatun sanakirja on julkaistu myös Ruotsissa ja Norjassa.

Raamatun sanakirja sisältää Saarisalon selityksiä Raamatussa esiintyvistä sanoista sisältäen mm. paikannimiä, henkilöitä ja Raamatun käsitteitä. Mukana on lähes 2300 Raamatun maailmaan liittyvää sanaa selityksineen. Sanakirjan käyttäminen rikastuttaa Raamatun tutkimistasi!

Helsingin yliopiston itämaisen kirjallisuuden professori Aapeli Saarisalo (1896-1986) oli kansainvälisesti tunnettu arkeologisten kaivausten kartoittaja ja orientalisti. Suomessa Aapeli Saarisalo tunnettiin Israelin ystävänä ja kirjailijana.

Tekijä
Aapeli Saarisalo
Kustantaja / Jakelija
Multiversum Oy
ISBN
9525367398
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Koko
B5 (17,2 cm x 24,5 cm)
Sivumäärä
525
Sidonta
Nid