Pyhillä paikoilla -paikka jossa seisot on pyhä maa (M. Basilea Schlink)

Painos v. 1990. Pyhillä paikoilla on erilainen matkaopas, koska se antaa käytännön neuvoja ja perehdyttää historialliseen taustaan, mutta johdattaa ennen kaikkea suoraan Raamattuun ja sen tapahtumapaikkojen sanomaan.

18,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2464 Osasto:

Painos v. 1990.

Paljon vettä on virrannut Jordanissa sen jälkeen kun äiti Basilea vaelsi Pyhän maan polkuja Raamattu kainalossa ja kirjoitti näkemästään ja kokemastaan tämän matka- ja opaskirjan. Kirjan anti on ajaton, elävä ja tuore. Pyhillä paikoilla on erilainen matkaopas, koska se antaa käytännön neuvoja ja perehdyttää historialliseen taustaan, mutta johdattaa ennen kaikkea lukijansa suoraan Raamattuun ja sen tapahtumapaikkojen syvälliseen sanomaan. Ne eivät jää pelkiksi historiallisiksi muistopaikoiksi, vaan äiti Basilean kirjassa niiden sanoma elää ja koskettaa lukijaa.

Pyhillä paikoilla tarjoaa monipuolista aineistoa ennen matkaa, matkan aikana ja sen jälkeen. Se o erinomainen apu matkanjohtajille, koska kunkin vertailukohteen syventely sopii usein sellaisenaan aamu- ja iltahartauksissa käytettäväksi. Pyhillä paikoilla -kirjan avulla voi myös kotimaassa tehdä antoisan nojatuolimatkan Uuden testamentin keskeisille tapahtumapaikoille.

Anja Suomela

opas, Israel

Tekijä
M. Basilea Schlink
ISBN
9516224652
ALV-prosentti
10,00 %
Kirjastoluokka
48,12