Pyhä vaeltaja (Waltteri Haapala)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-63740 Osasto:

’Caminon jälkeen elämäni on ollut todella erilaista kuin ennen matkaa.’

Toukokuussa 2023 Waltteri Haapala irrottautui arjen oravanpyörästä ja toteutti pitkäaikaisen unelmansa 800 kilometrin pyhiinvaelluksesta Espanjan Camino de Santiagolla. Miten matkaan piti valmistautua, mitä reitillä tuli vastaan ja mitä tapahtui, kun uskalsi jättää kiireen taakseen? Kirja tarjoaa mielenkiintoisen matkakertomuksen kauas ja samalla lähelle: omaan sisimpään.

Kilometrien aikana Haapala löysi jälleen yhteyden itseensä ja tunteisiinsa. Hiljaisuudessa ja yksinäisyydessä hän sai matkata niin uskon syvyyksiin kuin elämän perusasioihinkin. Askel askeleelta hän ymmärsi yhä enemmän armosta, rauhasta, elämän yksinkertaistamisesta, unelmista, ihmisten kohtaamisesta, hiljaisuudesta, voimattomasta uskonnollisuudesta – ja ennen kaikkea Kristuksesta.

Perillepääsyn jälkeen alkoi kenties kaikkein tärkein matka: pyhiinvaellus kotiin.

Waltteri Haapala, 40, toimi aiemmin Siilinjärven Coti-seurakunnan pastorina, mutta Caminon aikana hänen elämäänsä alkoi avautua uusi askel. Se vei Lahden helluntaiseurakunnan johtavan pastorin tehtäviin. Haapalan perheeseen kuuluvat vaimo Hanna sekä kolme kouluikäistä lasta. Haapala on aiemmin toimittanut yhdessä Juha Lehtosen kanssa kirjan Kutsumus koetuksella (Aikamedia, 2021).

Tekijä
Waltteri Haapala
ISBN
9789522527639
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
216
Formaatti
nidottu (pehmeäkantinen)