Pyhä tyytymättömyys – Virtaa valintoihin, nostetta näkemyksiin (Bill Hybels)

On hyvin luultavaa, että turhautumisesi heijastaa ”pyhää tyytymättömyyttä”, osoittaa todellisuuden niin ärsyttäväksi, ettet voi jäädä sohvalle löhöämään vaan haluat tehdä asialle jotakin.

20,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-8661 Osasto:

Mikä yksi asia  tässä vajavaisessa maailmassa saa sinut tuohtumaan, koska sitä ei ole hoidettu? On hyvin luultavaa, että turhautumisesi heijastaa ”pyhää tyytymättömyyttä”, osoittaa todellisuuden niin ärsyttäväksi, ettet voi jäädä sohvalle löhöämään vaan haluat tehdä asialle jotakin.

Tuollaisina havahtumisen hetkinä silmäsi avautuvat ympäröivän maailman tarpeille ja haluat panna hihat heilumaan, kun tajuat Jumalan sanovan: ”Tuo ongelma vaivaa minuakin. Ratkaistaanpa se yhdessä!”

Bill Hybels haastaa pohtimaan, miten dramaattisesti elämämme muuttuisi, jos emme tukahduttaisi turhautumistamme. Raamatun ja oman elämänsä esimerkkien avulla Hybels osoittaa, miten voimme tunnistaa pyhän tyytymättömyytemme ja ruokkia sitä, taistella sen tähden, kun tilanne käy tukalaksi, ja seurata sitä, kun vaihtaa suuntaa kesken kaiken.

Kun saamme virtaa pyhästä tyytymättömyydestä, voimme omalta osaltamme panna maailman asioita kuntoon!

Tekijä
Bill Hybels
ISBN
9789524752343
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2007
Kirjastoluokka
23.1
Koko
134 x 213 mm
Sivumäärä
144
Sidonta
sid