Puusta putosi Jumalan Martti (Kaisu Paloheimo)

22,00 5,00

tuotetunnus (SKU) KK-10151 Osasto:

”Annan kunnioitukseni Martti Falckin rajoja ylittävästä rohkeudesta, luovuudesta ja työstään kansamme tulevaisuuden hyväksi.” – KALEVI LEHTINEN

Martti Falck on lähetyssaarnaaja Jumalan kutsusta: avioliittoleirillä tuli ilmestys valtavasta joukosta mustia ihmisiä ja Martista ainoana valkoihoisena heidän keskellään. Samaan aikaan maapallon toisella puolella Haitin pakolaisseurakunnan pastori sai taivaasta sanoman, joka koski Marttia, pastorille tuntematonta miestä. Eräällä matkalla he kohtasivat. Pastori osoitti Marttia ja huudahti: ”Hei, se olet sinä! Saimme Jumalalta viestin, että sinun näköisesi mies tulee seurakuntaamme! Tule!”

Martti Falckin lähetyskenttä on vuosien varrella kasvanut: Haiti, Dominikaaninen tasavalta, USA, Afrikka, Intia, Venäjä – tässä muutamia työmaita. Unohtamatta koti-Suomea, jossa kuuluisa lastenohjelma Ermot on tehnyt Martin kaiken kansan tutuksi.

”Martti Falck on Jumalan mies. Olen aina ihaillut hänen lapsenomaista ja pelotonta uskoaan. Avaa kirja ja hyppää kyytiin.” – MARTTI OJARES, TV7:n perustaja ja toimitusjohtaja

Martti Falck syntyi kotiin, jossa isän alkoholismi, isoveljen skitsofrenia ja äidin uhrautuva yrittäminen pitää perhe koossa sai lisäväriä pienseurakunnasta, jossa Martti joutui maistamaan ankaraa uskonnollista painostusta. Puolison Anun kanssa on koettu sekä huimat bisnesvoitot että romahdukset taloudessa, perheessä ja terveydessä. Mutta myös uskomattomia Jumalan ihmeitä. Suurille massoille elämänavun välittänyt mies tietää mistä todistaa: Jumalan apu on koeajettu omassa ja perheen elämässä.

KAISU PALOHEIMO on koulu- ja nuorisoevankelioimisessa aktiivi Come Home –tiimin jäsen. Tämä on hänen ensimmäinen kirjansa.

Tekijä
Kaisu Paloheimo
ISBN
9789515852021
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Sivumäärä
269
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen