Punaisen kuun aikaan (Pete Greig, Dave Roberts)

19,00

tuotetunnus (SKU) KK-4793 Osasto:

Kutsu maailmanlaajuiseen rukousvartioon.

Vuonna 1722 resuinen satojen nuorten joukko kokoontui Zinzendorf-nimisen kreivin kartanoon. Viisi vuotta myöhemmin Jumala ilmestyi heille ja he alkoivat rukoilla. He rukoilivat 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Rukoileminen johti myötätuntoon köyhiä kohtaan ja niitä kohtaan, jotka eivät olleet kuulleet Jeesuksesta. Rukouskokous jatkui 125 vuotta taukoamatta — se oli historian pisin rukouskokous.

Vuonna 1999 rukouskokous alkoi jälleen, ja siitä lähtien on rukoiltu yhtäjaksoisesti yli 50 maassa. Nykyisen liikkeen perustaja Pete Greig muistuttaa, että rukouksen ei tarvitse olla raskasta eikä ilmentää uskonnollisuutta. Ei tarvitse tietää juuri oikeita sanoja eikä hallita oikeaa tapaa rukoilla. Punaisen kuun aikaan  kertoo liikkeen tarinan ja muistuttaa siitä, että rukoileminen ei ole tekemistä vaan puhumista. Kun puhumme Jumalalle, hän vastaa.

24/7-liike rukoilee Jeesuksen kirkastumista maan päällä, sitä että hän kuulisi nimensä kielillä, joita ei ole koskaan taivaassa kuullut. Liikkeen kautta Jumalan Henki herättelee nuorten sydämiä kaikkialla maailmassa. Hän luo odotusta — Jeesus ei tule takaisin morsiamen luo, joka ei ole valmiina. Punaisen kuun aikaan on kutsu valmistautua suureen elonkorjuuseen, joka edeltää Jeesuksen paluuta.

Tekijä
Pete Greig, Dave Roberts
ISBN
9524750945
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
350
Sidonta
Sidottu