Psykologia-paketti (10 kirjaa) (-68%)

10 kirjan mielenkiintoinen paketti: Peloista rohkeaan elämään (Pirjo Alajoki), Itke, tyttö pieni (Aliza Barak-Ressler), Katso ihmistä, Surun matka (Granger Westberg), Brian Houston, Heikko ja vahva usko (Markku Ojanen), Voimana heikkous (Tony Campolo), Välttämätön piste: Usein on luovuttava jostakin päästäkseen eteenpäin (Henry Cloud), Mitä on hylkääminen? (Steve Hepden) ja Täydellinen minä (Caroline Leaf).

19,90

Peloista rohkeaan elämään (Pirjo Alajoki)

Itke, tyttö pieni (Aliza Barak-Ressler)

Järkyttävässä ja ihmeellisessä kirjassaan Aliza Barak-Ressler kertoo, miten hänen perheensä selviytyi Euroopan juutalaisvainoista 1940-luvulla.

Katso ihmistä - Näkökulmia kristilliseen ihmiskäsitykseen (Tapio Kangasniemi (toim.))

Surun matka (Granger Westberg)

Elä, rakasta, johda (Brian Houston)

Heikko ja vahva usko (Markku Ojanen)

Markku Ojasen kirja on kristinuskon puolustusta.

Voimana heikkous (Tony Campolo)

Sosiologian professori Tony Campolo pohtii teoksessaan vallan ja uhrautuvaisen rakkauden periaatetta. Hän osoittaa, miten helposti sekä perheessä että seurakunnassa valitaan valta rakkauden sijasta.

Välttämätön piste: Usein on luovuttava jostakin päästäkseen eteenpäin (Henry Cloud)

Elämään kuuluu luonnostaan aloituksia ja lopetuksia. Henry Cloud näkee loppumiset mahdollisuuksina — ainakin silloin kun "välttämättömät loppumiset" hoidetaan oikein.

Mitä on hylkääminen? (Steve Hepden)

Tässä kirjassa Steve Hepden tuo esiin hylkäämisestä johtuvia haavoja ja selittää kuinka ne voidaan voittaa ja parantaa Kristuksen kautta.

Täydellinen minä (Caroline Leaf)

tuotetunnus (SKU) KK-62787 (Tuote)Osastot: ,

10 kirjan mielenkiintoinen paketti: Peloista rohkeaan elämään (Pirjo Alajoki), Itke, tyttö pieni (Aliza Barak-Ressler), Katso ihmistä – Näkökulmia kristilliseen ihmiskäsitykseen (Tapio Kangasniemi (toim.)), Surun matka (Granger Westberg), Elä, rakasta, johda (Brian Houston), Heikko ja vahva usko (Markku Ojanen), Voimana heikkous (Tony Campolo), Välttämätön piste: Usein on luovuttava jostakin päästäkseen eteenpäin (Henry Cloud), Mitä on hylkääminen? (Steve Hepden) ja Täydellinen minä (Caroline Leaf).