Profeetallinen palvelutehtävä (Hannu Virta)

20,00

tuotetunnus (SKU) KK-62939 Osasto:

Apostoli Paavalin mukaan kaikki uskovat voivat profetoida (1. Kor. 14:31).

”Kun aikoinaan harkitsin, voisiko minusta tulla uskova, päätin yrittää tehdä sen kaikki tai ei mitään – periaatteella. Halusin kokea kaiken, mitä Jumalalla on ihmistä varten varattuna”, Hannu Virta sanoo. Halusin kokea käytönnössä, että Raamattu on totta. Halusin kohdata henkilökohtaisesti Jumalan, joka kommunikoi ihmisen kanssa. Jumalan, jonka yliluonnollinen voima vaikuttaa konkreettisia asioita. Mikään muu ei olisi pystynyt tekemään minusta uskovaa.”

Itsenäisenä jatkona ”Elian Hengessä” – teokselle Virta käsittelee nyt profeetallisuutta käytönnössä. Miten Jumala puhuu ja profeetallinen puhe ilmenee? Miten karsia sielullinen aines ja arvioida profetiaa? Mikä on profeetallisen voiman tarkoitus sairauden, kuoleman, demonien tai luonnonlakien edessä? Mitkä tekijät estävät tai heikentävät profeetallista voimaa? Tämä kirja on Virran kolmiosaisen opetussarjan päätösosa.

Hannu Virran kutsumus on palvella ihmisiä yli seurakuntarajojen opettamalla heitä niin, että jokainen voisi löytää itselleen Jumalan varaaman paikan ja tehtävän. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri (MTh) ja opiskellut myös klassista kreikkaa sekä historiaa. Hannu Virta toimii kansainvälisen evankelistan Ester Aili Heinosen töyhteydessä yhteiskristillisessä Carro de fuego -järjestössä (http://www.cdf.fi).

Tekijä
Hannu Virta
ISBN
9789525865882
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021