Polkuja rauhoittumiseen – läsnäolotaitoja lapsille ja nuorille (Kaisa Aitlahti, Satu Reinikainen)

35,00

tuotetunnus (SKU) KK-61564 (Tuote)Osastot: ,

Oman läsnäolon tiedostamisen ja rauhoittumisen taidot ovat tarpeen lukuisien ärsykkeiden täyttämässä maailmassa. Polkuja rauhoittumiseen sisältää yli 30 harjoitusta, joiden avulla lapsi tai nuori voi oppia vaikuttamaan tunnetilaansa. Harjoitukset auttavat löytämään taitoja pysähtyä omien tuntemusten ja tarpeiden äärelle.

Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia tapoja keskittyä läsnäoloon: katsomista, ääntä, kosketusta, liikettä, hengitystä ja mielikuvia.

Harjoitukset on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, yksilöinä ja ryhmissä. Kasvattajat, opettajat, ohjaajat saavat tästä kirjasta lisäksi runsaasti työvälineitä rauhoittaa ryhmä kuin ryhmä.

Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, kouluttaja ja kasvatuksen ammattilainen. Hän on osallistunut useisiin kirjaprojekteihin, kuten Lattiakuvat katsomuskasvatuksessa ja opetuksessa (2017).

Satu Reinikainen on nokialainen kouluttaja, lastenkirjailija, nuorisotyönohjaaja ja lapsityönohjaaja. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt mm. kirjat Ihme pääsiäinen (2012), Ihme joulu (2013) ja Ihme elämä (2016).

Aitlahti ja Reinikainen toimivat tällä hetkellä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kouluttajina Seurakuntaopistolla.

Tekijä
Kaisa Aitlahti, Satu Reinikainen
ISBN
9789522889539
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2018
Koko
216 mm x 152 mm x 14 mm
Sivumäärä
126
Sidonta
sidottu, kovakantinen