Pimeydessäkö toivo? – Jumala on hyvä, vaikka elämä ei olisikaan (Craig Groeschel)

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-62195 (Tuote)Osastot: ,

Kirja tarjoaa arkista rohkaisua kertomalla tavallisten ihmisten kamppailuista ja Raamatun henkilön Habakukin elämästä, jossa vaihtelivat luottamus ja epäusko. Näitä kertomuksia lukiessamme oivallamme, että Jumala kulkee rinnallamme vaikeimpinakin hetkinämme.

Voimme todellakin tuntea hyvän, rakastavan Jumalan, vaikka joskus joudumme painimaan tuskan kanssa, ponnistelemaan epäilysten läpi ja sietämään vastaamattomia kysymyksiä.

Pimeydessäkö toivo? on rohkeaa, ravitsevaa puhetta sielulle. Se kertoo siitä valtavasta, ihmeellisestä totuudesta, että Isämme on lähellä silloin kun häntä eniten tarvitsemme. Hän on hyvä, vaikka elämä ei olisikaan.

Craig Groeschel on Life.Church-seurakunnan perustaja ja johtava pastori. Seurakunta ohjaa ihmisiä sitoutumaan Kristuksen seuraajiksi. Groeschel tunnetaan luovasta ja ytimekkäästä raamatunopetuksesta. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi kirjat Chažon – Oma elämä uusin silmin (Päivä 2008), Se jokin (Päivä 2009), Kristitty ateisti – Uskon Jumalaan, mutta elän kuin häntä ei olisi (Päivä 2011), Sielu puhdistuskuurilla (Päivä 2012) ja #vaikeavalinta (Päivä 2018).

Tekijä
Craig Groeschel
ISBN
9789523740037
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2020
Sidonta
Sidottu