Pidä Rakkaus päällä (Danny Silk)

Danny Silk opettaa käytännön esimerkein, kuinka voimme katkaista huonon kierteen ja säilyttää rakkauden ja yhteyden toisiimme keskeneräisyydestämme huolimatta.

25,00

tuotetunnus (SKU) KK-59532 (Tuote)Osastot: , , ,

Pidä rakkaus päällä. Joskus se on hyvin vaikeaa. Joskus se on kaikkein vaikein asia, mutta ehdottoman välttämätön, jotta voimme rakentaa terveen suhteen Jumalaan ja ihmisiin.

Niin aikuiset kuin lapsetkin kukoistavat terveissä ihmissuhteissa, joissa he tulevat nähdyiksi ja rakastetuiksi sellaisina kuin ovat. Miksi niin monilla suhteet ovat kaikkea muuta kuin terveitä ja turvallisia? Niissä vallitsee pelko, manipulointi, kontrolli ja jatkuva konflikti. Rakkauden pitäminen päällä silloinkin kun kohtaamme virheitä, kipua ja pelkoa vaatii sisäistä vahvuutta ja vastuuta omista tunteista.

Pidä rakkaus päällä osoittaa, kuinka kypsän rakkauden lähde on Jeesus. Hänen rakkautensa pysyy meissä päällä tuli eteen mitä tahansa. Danny Silkin antamat esimerkit ja maaliin osuvat tarinat voimaannuttavat asettamaan terveitä rajoja, viestimään rakkaudessa ja suojaamaan yhteyttä toisiin niin, että voimme rakastaa kaikesta huolimatta. Suhteet voivat muuttua radikaalisti parempaan. Kun opit pitämään rakkauden päällä, kasvat Kristuksen kaltaisuuteen.

Tekijä
Danny Silk
ISBN
9789525865431
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2016