Pidä isää kädestä – Kaksivuotias kriisiterapiassa (Elisabeth Cleve)

Kuinka kaksivuotias Victor oppii jatkamaan elämäänsä menetettyään äitinsä ja pikkuveljensä onnettomuudessa? Koskettava ja toiveikas teos kaikille kasvattajille.

39,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-8139 (Tuote)Osastot: ,

Vain kaksivuotias Victor menettää liikenneonnettomuudessa äitinsä ja pikkuveljensä. Sen jälkeen hänen on yritettävä jatkaa elämäänsä suruun ja epätoivoon vaipuneen isänsä kanssa. Kuinka kaksivuotias voi siinä onnistua? Käsittääkö hän edes, mitä on tapahtunut?

Aikuisen on vaikea seurata pienen lapsen kärsimystä, sillä luonnollisesti haluamme suojella lapsia tuskallisilta kokemuksilta. Velvollisuutemme on kuitenkin varmistaa, että lapsi pääsee käsittelemään traumatisoivaa tapahtumaa omalla kielellään, oman ymmärryksensä varassa. Muistojen tukahduttaminen vain pahentaa asioita.

Pidä isää kädestä! on kuvaus pienen Victorin kolme kuukautta kestäneestä kriisiterapiasta, jonka aikana Elisabeth Cleve pyrki edistämään Victorin surutyötä ja auttamaan pientä lasta sopeutumaan tragedian jälkeiseen todellisuuteen. Samalla hän sai todistaa, millainen voima ja rohkeus lapsessa piilee vaikeinakin hetkinä.

Koskettava ja toiveikas teos sopii niin vanhemmille kuin muille aiheesta kiinnostuneille kasvattajille, kuten opettajille ja lastenhuollon piirissä työskenteleville. Psykologi ja psykoterapeutti Elisabeth Cleven teoksista on aiemmin suomennettu Kaaoksesta kohti eheyttä: ADHD-lapsen tarina (2003).

Tekijä
Elisabeth Cleve
Kustantaja / Jakelija
WSOY
ISBN
9510301671
ALV-prosentti
10,00 %