Peloton usko – kristittynä nykyajan hengellisissä taisteluissa (Veli Andreas (Brother Andrew))

Sinun ei tarvitse pelätä. Ole peloton, kun seuraat Häntä, joka on voittanut maailman.

28,00

tuotetunnus (SKU) KK-63626 Osasto:

’Jos pelkäät Jumalaa, sinun ei tarvitse pelätä ketään ihmistä.’

Yli 50 vuoden ajan ’Sanan salakuljettajana’ ja Open Doors -järjestön perustajana tunnetuksi tullut Veli Andreas (1928-2022) rohkaisi ja varusti kristittyjä kommunistisissa ja muslimimaissa kestämään vahvoina vastoinkäymisten ja vainon keskellä. Teos tarjoaa saman rohkean opetuksen niihin taisteluihin, joita me kohtaamme tänään. Sinun ei tarvitse pelätä. Ole peloton, kun seuraat Häntä, joka on voittanut maailman.

’Jos katsot olosuhteitasi – olipa kyse sitten kulttuurisesta tai poliittisesta tilanteesta, perhekriisistä tai terveyttä uhkaavasta pandemiasta – jos koet, että tilanne on toivoton, katsot väärään suuntaan. Jumala kutsuu sinua, ja se tarkoittaa, että Hän on kanssasi ja varustaa sinut kaikella, mitä tarvitset taisteluun.’

Tämä kirja on suunniteltu tarjoamaan vastalääke pelolle. Kirjassa Daavid, Elia, Joona, Mooses ja Gideon opettavat meille hengellisen sodankäynnin perusteita ja näyttävät, kuinka taistella ja voittaa.

Saat myös mahdollisuuksia laatia oman taistelusuunnitelmasi, kun tunnistat, millä erityisellä tavalla Jumala sinua kutsuu. Pelkomme vähenevät merkittävästi tai jopa häviävät, kun tiedämme, mitä Jumala on kutsunut meidät tekemään, ja ymmärrämme, että taistelumme kuuluu Herralle.

Tekijä
Veli Andreas (Brother Andrew)
ISBN
9789522527530
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2023
Sivumäärä
n. 200
Formaatti
nidottu (pehmeäkantinen)