Pelastus ja pyhitys Lutherin mukaan (+CD seitsemän meren kyntäjä) (Uuras Saarnivaara)

Uuras Saarnivaara (1908-1998) oli aikansa tuotteliaimpia kristillisiä kirjailijoita. Nyt 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi häneltä ilmestyy uusi suomenkielinen teos Pelastus ja pyhitys Lutherin mukaan.

26,90 6,00

tuotetunnus (SKU) KK-9184 Osasto:

”Saarnivaaran testamentin” ensimmäinen suomennos. Kansantajuinen ja selkeä opastus Lutherin keskeisimpiin opetuksiin. Kirjan ostajalle kaupan päälle Seitsemän meren kyntäjä -cd, jossa Uuras Saarnivaaran haastattelu pääsiäiskonferenssista 1992. Tohtori Saarnivaara kertoo elämästään, heräämisestään ja Raamattunäkemyksestään.

Tohtori Uuras Saarnivaara (1908-1998) oli aikansa tuotteliaimpia kristillisiä kirjailijoita. Nyt 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi häneltä ilmestyy uusi suomenkielinen teos Pelastus ja pyhitys Lutherin mukaan. Kirja on käännetty hänen englanninkielisestä tutkielmastaan Salvation and Sanctification According to Luther, 1988, joka on kansantajuinen esitys kristillisen, luterilaisen uskon keskeisimmistä opeista ja perustuu pitkälti hänen laatimaansa kolmiosaiseen Luther-tutkimukseensa. Kirjan on suomentanut Risto Soramies.

”Tämän kirjan aihepiiriin jokaisen kristityn tulisi ehdottomasti syventyä. Saarnivaara antaa nyt lukijalleen erinomaisen mahdollisuuden kulkea uskonpuhdistajan luotettavassa seurassa raamatullisten näkymien edessä, jossa paratiisin täydellisyys särkyy syntiinlankeemuksen todellisuudesta, synti tulee sovitetuksi Golgatalle ristiinnaulitussa Kristuksen pelastustyössä, kadotuksenalainen löytää turvakseen uskossa vastaanotettavan syntien anteeksiantamuksen ja vanhurskauden Kristuksessa. Tämä kirja palvelee edesmenneen kirjoittajansa elämäntehtävän mukaisesti Jumalan kansaa. Nykyisin tällaisia kirjoja on harvoin saatavilla.”

– Ari Auranen, FL, TM

Tekijä
Uuras Saarnivaara
ISBN
9789516194885
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2008
Kirjastoluokka
23.3
Sivumäärä
296
Sidonta
Sidottu, kovakantinen