Palava sydän (John Bevere)

20,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-2741 (Tuote)Osastot: ,

Jeesus ei ole koskaan hyväksynyt penseyttä. Ei, hän kaipaa intohimoa! Mutta mistä me saamme tulen sytyttääksemme suhteemme hänen kanssaan liekkiin? Hän ei koskaan vaadi meiltä mitään, mihin hän ei varusta meitä. Jos olet tuntenut, että intohimoinen suhde hänen kanssaan on saavuttamaton, tämä kirja osoittaa toisin.

Maailmankuulu kirjailija ja raamatunopettaja John Bevere haastaa sinut vaihtamaan keskinkertaisen suhteesi Jumalan kanssa elämää sykkivään, hehkuvaan suhteeseen. Palava sydän tarjoaa mukaansatempaavia oivalluksia punottuina mestarilliseen opetukseen auttaakseen sinua syttymään intohimoon ja ylläpitämään sen Jumalaa kohtaan. Lue kirja ja anna Pyhän Hengen muuttaa sinut Jumalan pyhyyden tulen koskettaessa sielusi syvimpiä alueita.

Olitpa päässyt kuinka pitkälle tahansa vaelluksessasi Jumalan kanssa, jos otat sydämeesi tämän kirjan sanoman, se muuttaa elämäsi. Välttämätön kirja niille, jotka haluavat päästä syvempään suhteeseen Jumalan kanssa!

Kirjoittaja:

John Bevere on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa mukaansatempaavan bestsellerin  Herran pelko. Kirjailijana ja puhujana tekemänsä palvelutyön välityksellä John haluaa nähdä jokaisen uskovan kehittävän läheisen ja intohimoisen suhteen Jumalan kanssa. John ja hänen vaimonsa, Lisa, joka on myös kirjoittanut bestsellereitä, perustivat John Bevere Ministries’in vuonna 1990. Sen jälkeen palvelutyö on kasvanut monitahoiseksi kansainväliseksi työksi, johon sisältyy viikoittainen televisio-ohjelma The Messenger.

Tekijä
John Bevere
ISBN
9525114465
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
208
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen