Pakkolasku armoon (Rainer Friman)

23,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-4961 Osasto:

Mitä se on

Se on sitä, että Jumalan armosta tulee niin läheinen asia, että sitä voi miltei käsin koskea. Kirjailija on omistanut teoksensa kaikille niille, jotka syystä tai toisesta ovat erkaantuneet seurakuntayhteydestä. Se on ollut tekijän omakin tie. Jonka on täytynyt sittenkin päätyä pakkolaskuun armoon.

Missä se koetaan

Siellä, missä löytyy pelkkä ansaitsematon armo. Armoon ei saa sekoittaa hengellisten päättäjien arvoa eikä valtaa, joka helposti muuttuu hengelliseksi ylimielisyydeksi. Pakkolasku armoon koetaan läpinäkyvyydessä, jossa jo on jouduttu toteamaan, että hengellisyys, ilman sosiaalista kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa, pelottaa ja ahdistaa.

Milloin se tulee kohdalle

Kirjailija antaa pohdiskelullaan ja omilla kokemuksillaan kasvot ja äänen taviksille – seurakuntalaisille, kristityille, ihmisille. Kuuntelemisen kautta kerrotaan. Keskeinen viesti on tässä: haavoitetut ihmiset voivat tässä ja nyt kokea ajan olevan oikean tulla kotiin Jumalan ja Hänen kansansa luo. Samalla joudutaan kysymään, ovatko-kristilliset piirit omalla armottomuudellaan ja sulkeutuneisuudellaan tilkinneet oven kiinni itsensä heikoiksi ja epä onnistuviksi kokevilta sisarilta ja veljiltä. Mitä sanookaan Jeesus pakkolaskusta armoon?

Miksi sinä tarvitset pakkolaskua armoon

Armossa putoavat suojautumisnaamarit. Koska tekijä ei kompastu mitäänsanomattomaan kaiken hyvin päin selittämiseen, sinut opastetaan tässä kirjassa uudelle ja elävälle tielle. Haavoitetun Auttajan syliin.

”Minun on helppo myöntää, että Friman on monessa asiassa oikeassa.

Kirja on tuskainen huuto, jota minun on kuunneltava.”

– Kai Antturi

Tekijä
Rainer Friman
ISBN
9789515851444
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2005
Sivumäärä
206
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen