Paimenvirasta 2 – Apostoli Paavalin toinen kirje Timoteukselle, kirje Tiitukselle ja kirje Filemonille (Carl Manthey-Zorn)

5,00

tuotetunnus (SKU) KK-62827 Osasto:

Tämä nyt julkaistu Paimenvirasta osa II on Zornin kirjan Vom Hirtenamt jälkiosa. Se sisältää selitykset kolmeen pyhän Raamatun kirjaan, nimittäin Toiseen kirjeeseen Timoteukselle, Kirjeeseen Tiitukselle ja Kirjeeseen Filemonille. Nämä ovat kaikki apostoli Paavalin kirjeitä.  

Zornon taitava eksegeetti, Raamatun selittäjä. Hän näkee seurakunnan pastorin tehtäväksi olla ennen muuta evankeliumin julistaja. Jumala on jo valmistanut kristityt eli uskovat evankeliumin kuulemiseen ja vastaanottamiseen uudestisynnyttämällä heidät. Samalla hän on tehnyt heidät kykeneviksi ja halukkaiksi vastaanottamaan lain kolmannen käytön piiriin kuuluvia kehotuksia panna pois heissä oleva paha ja tehdä Jumalalle mieluisia tekoja. Uskovia ei tule patistaa hyviin tekoihin lain ankarilla vaatimuksilla, vaan evankeliumiin suloisesti vetoamalla. Tämä seikka meidän tulee tarkasti painaa mielemme ja pyrkiä sitä Jumalan armolapsina elämässämme noudattamaan armollisen Vapahtajamme kiitokseksi. Jumala antakoon meille tähän Pyhän Henkensä. Hän suokoon, että Kristuksen rakkaus täyttäisi sydämemme uskon kautta.

Kirjasta löytyy monia mielenkiintoisia asioita itse saarnavirasta ja monia tarpeellisia näkökohtia rivikristityille tukemaan hänen uskonelämäänsä.

Tekijä
Carl Manthey-Zorn
Kustantaja / Jakelija
Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
ISBN
9789527174050
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2021
Koko
A5
Sivumäärä
151
Sidonta
pehmeäkantinen