Pahan valtaamat (Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen, Risto Siltanen)

19,50

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-4366 Osasto:

Kuusi vuotta nuorisopsykiatrian parissa työskennellyt lääkäri MIKAELA BLOMQVIST-LYYTIKÄINEN käy lähes yksinäistä taistelua suomalaisten nuorten puolesta. Niiden, joiden päivittäinen olemassaolon tunnustus kiteytyy sanoihin: Minun on paha olla. Hän ei mässäile noituudella tai saatananpalvonnalla. Ei kovuudella, vihalla eikä väkivallalla. Hän kirjoittaa nuorten auttajana mutta myös asiaan teoriassa ja käytännön työssä perehtyneenä asiantuntijana. Hän jakaa ensiarvoisen tärkeätä tietoa nuorten ”pahasta olosta” sekä pahuuden vallassa olemisen, väkivallan, rikosten ja suoranaisen saatananpalvonnan syistä, muodoista, seurauksista ja auttamiskeinoista niistä vapautumiseen.

Yksi syy siihen, että nuoret liian helposti eksyvät pahan palvontaan, on heidän vanhempiensa ja muiden aikuisten tiedon puute. Ja tiedon puutteesta johtuva uskalluksen puute. Tietämättömyys saatananpalvonnan harrastamisesta on koitunut monen nuoren tuhoksi.

”Syvällä noituudessa ja pahan palvonnassa olevan lapsen ja nuoren auttaminen vapauteen ja terveyteen vaatii sekä hengellistä että lääketieteellistä apua.”

Tämä kirja on niitä lähimmäisiä varten, joille heidän rakkaansa ovat todella rakkaita. Niille, jotka haluavat auttaa lapsia eksymästä pahan valtaan ja auttaa sinne jo eksyneitä.

Tekijä
Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen, Risto Siltanen
ISBN
9789515851338
ALV-prosentti
10,00 %
Sivumäärä
192
Sidonta
Nidottu, pehmeäkantinen