Paavali pakanain apostoli (Tuula Matikainen)

Kirja on jännittävä kertomus apostoli Paavalin elämästä ja Jumalan hänelle antamasta tehtävästä. Siinä tapahtumia seurataan historiallisessa aikajärjestyksessä sellaisina kuin Raamattu ne kertoo.

8,00

tuotetunnus (SKU) KK-14169 (Tuote)Osastot: , ,

Kirja on jännittävä kertomus apostoli Paavalin elämästä ja Jumalan hänelle antamasta tehtävästä. Siinä tapahtumia seurataan historiallisessa aikajärjestyksessä sellaisina kuin Raamattu ne kertoo. Kirjassa on käytetty myös muita historiallisia lähteitä osoittamaan, millaisissa oloissa Paavali joutui tekemään lähetystyötä.

Kirja antaa lukijalleen kuvan niistä taisteluista, joita alkuseurakunta ja sen apostolit joutuivat käymään seuratessaan Jeesusta ja hänen antamaansa lähetyskäskyä. Apostoli Paavali sai tehtäväkseen viedä evankeliumin sanan pakanoille, myös tänne Eurooppaan. Nykyaika ei tunnu antavan Paavalille aina sitä arvoa, mikä hänelle kuuluu. Saamme kiittää Jumalaa Paavalista, että mekin olemme tulleet osallisiksi evankeliumin runsaista aarteista

Tämä kirja tahtoo vahvistaa lukijoitaan olemaan Kristuksen kirjeinä ja ottamaan esimerkkiä Paavalista, omasta, pakanain apostolistamme lähetystyössä ja turvautumaan kaikessa Jumalan armoon kuten hän kirjeissään kaikkien aikojen kristittyjä opasti.

Tekijä
Tuula Matikainen
Kustantaja / Jakelija
Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
ISBN
9789519318653
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Sivumäärä
136