Paaston voima (Michael Kimuli)

14,00 10,00

tuotetunnus (SKU) KK-13903 (Tuote)Osastot: ,

Raamatullinen paasto Herran etsimisen vuoksi saattaa pelottaa meitä länsimaisia kristittyjä. Olemme ehkä ajatelleet paastoa lähinnä jostakin mukavasta luopumisena ennen pääsiäisen herkuttelua. Paasto tuntuu vaativan erityistä luonteenlujuutta eikä houkuttele hienoilla fiiliksillä, etenkään jos kahvi tai muut nautintoaineet ovat saaneet tärkeän sijan elämässämme.

Paastolla on kuitenkin tuhansien vuosien historia ja se on osa monien eri uskontojen hengellistä harjoitusta. Se avaa yhteyksiä hengen maailmaan ja voimavaroihin, jotka ehkä muuten jäävät saavuttamatta. Raamattumme sekä Vanhan että Uuden testamentin puolelta löytyy paljon mainintoja paastosta.

Christian Discipleship Ministries Internationalin perustaja ja johtaja, ugandalainen pastori Michael Kimuli haastaa meitä Raamatun esimerkkien, kirkkohistorian ja oman kokemuksensa pohjalta ottamaan paaston uudestaan käyttöön. Rukoukseen yhdistettynä se voi olla voimallinen väline Jumalan etsimisessä, ilmestyksen saamisessa ja hengellisessä taistelussa. Paasto voi olla merkki nöyrtymisestä, ilmaista surua synnistä tai olla kiusauksille alttiin ihmisluonnon taltuttaja. Sen avulla osoitamme olevamme tosissamme rukoillessamme ihmisten ja asioiden puolesta. Paasto ei kuitenkaan ole yksilöurheilua eikä siihen pidä ryhtyä pisteitä kerätäkseen. Pyhän Hengen johdatus ja apu on tärkeää. Voimme myös rohkaista toisiamme ja tehdä sopimuksia paastosta seurakunnissa. ”Pienten alkujen päivää” ei sovi halveksia tässäkään asiassa. Tässä selkeässä kirjassa Michael Kimuli antaa sekä käytännön neuvoja että innostavia esimerkkejä, joiden rohkaisemina voimme lähteä paaston matkalle!

Tekijä
Michael Kimuli
ISBN
9789525866377
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Sivumäärä
n. 100
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen