Opi historiasta – 1. ja 2. Aikakirja – Raamattu elämään -sarja (Jukka Norvanto)

Vanhan testamentin Aikakirjat ei ole suinkaan tylsä kronikka, vaan eloisa ja määrätietoisesti etenevä kertomus valitun kansan vaiheista useamman sadan vuoden aikana.

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-6060 (Tuote)Osastot: ,

Vanhan testamentin Aikakirjat ei ole suinkaan tylsä kronikka, vaan eloisa ja määrätietoisesti etenevä kertomus valitun kansan vaiheista useamman sadan vuoden aikana. Tämä heprealaisen Raamatun viimeinen kirja kertoo Jumalan uskollisuudesta kompuroivia kuninkaita ja kiisteleviä heimoja kohtaan. Erityispaino on kansaa yhdistävällä temppelillä ja jumalanpalveluksella.

Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. Se nostaa esiin Raamatun sisäisen rikkauden ja kauneuden sekä pelastushistorian suuret linjat. Jokaisesta luvusta avautuu samaistumiskohteita meille tuttuihin kipuihin ja iloihin. Raamattu alkaa elää udella tavalla. Tätä sarjaa voi käyttää apunaan niin yksityinen raamatunlukija kuin pienryhmä tai raamatunopettaja.

Sotkamolainen pastori, teol. lis. Jukka Norvanto (s. 1957) on hyvän vastaanoton saaneen radioraamattukoulun opettaja. Ohjelmat tuottaa radio lähetysjärjestö Sanansaattajat ry.

Jukka Narvanto on koulutukseltaan diplomikielenkääntäjä ja teologi. Ennen radiopastorityötään hän on toiminut Ruotsissa seurakuntatyössä ja opettajana sekä Suomen Raamattuopiston kurssikeskus Vuokatinrannan johtajana 1988-1996.

Radioraamattukoulun ohjelmat alkoivat 1997 – tässä teoksessa luennot on muokattu lukijaystävälliseen kirjalliseen asuun.

Tekijä
Jukka Norvanto
ISBN
9518884188
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
22
Sidonta
nid.