Opi hepreaa! – Nykyheprean oppikirja (Lea Lyytikäinen, Itzhak Gamzu)

Kirjan 40 kappaleessa esitellään johdonmukaisesti nykyheprean kielioppirakenteita.

32,90

tuotetunnus (SKU) KK-58848 (Tuote)Osastot: ,

Kirjan 40 kappaleessa esitellään johdonmukaisesti nykyheprean kielioppirakenteita. Opittavia asioita havainnollistetaan selitysten ohella selkein esimerkein, taulukoin ja kaavioin. Jokaisessa kappaleessa on lisäksi kirjallisia ja suullisia harjoituksia sekä kappalekohtainen sanasto. Kirjan lopussa on heprea-suomi ja suomi-heprea kokonaissanasto sekä verbitaivutuskaaviot.

Kirjan alkupuolen tekstit ovat pääosin dialogeja, mutta vähitellen painopiste siirtyy kertoviin teksteihin.

Kirjan loppupuolen pitkät tekstit liittyvät pyhän maan alueeseen ja historiaan sekä juutalaisuuteen. Usean tekstin sisältö tarjoaa kiinnostavia aiheita erityisesti suomalaiselle lukijalle.

Oppikirja on suunniteltu vastaamaan vaatimuksiltaan ja laajuudeltaan Helsingin yliopiston ensimmäisen vuoden nykyheprean kurssia. Kirja soveltuu myös muuhun aikuisopiskeluun esim. kansalaisopistoissa. Sitä voidaan käyttää sekä kurssimateriaalina että itsenäisen opiskelun apuna.

Lea Lyytikäinen on opettanut nykyhepreaa Helsingin yliopistossa yli vuosikymmenen, ja heprea on Itzhak Gamzun äidinkieli. Kirjan tekeminen syntyi tarpeesta saada suomenkielinen heprean oppikirja, koska sellaista ei ollut vielä tehty.

Tekijä
Lea Lyytikäinen, Itzhak Gamzu
ISBN
9789522304568
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Koko
300 mm x 215 mm x 22 mm
Sivumäärä
417