Omannäköinen elämä (Leena Ståhlberg, Marjaana Herlevi)

Kirja auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Kirjasta hyötyy jokainen, joka on valintojen edessä. Se sopii erinomaisesti lahjaksi koulunsa päättäneelle nuorelle tai uutta suuntaa etsivälle aikuiselle.

35,00

tuotetunnus (SKU) KK-59896 (Tuote)Osastot: , , ,

Omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet tuntemalla voit löytää paikkasi – tarvittaessa aina uudelleen.

Kun katselet edessäsi avautuvia mahdollisuuksia, mihin valintoihin tartut rakentaaksesi omannäköistä elämää? Päädytkö onnellisesti sinne, mistä olet pienestä pitäen unelmoinut? Vai etsitkö uutta suuntaa, josta et ole edes hoksannut haaveilla?

Tämä kirja sopii juuri sinulle, joka olet risteystilanteessa pohtimassa uutta uraa ja suuntaa. Kirjasta saat tukea ja rohkaisua omille valinnoillesi.

Kirja auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Se antaa virikkeitä vaihtoehtojen puntarointiin sekä kannustaa asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan niitä. Teos sisältää yli 50 valintojen tekoa helpottavaa tehtävää. Mukana on myös inspiroivia tarinoita siitä, miten ihmiset ovat rakentaneet omannäköistään elämää.

Kirjasta hyötyy jokainen, joka on valintojen edessä. Se sopii erinomaisesti lahjaksi koulunsa päättäneelle nuorelle tai uutta suuntaa etsivälle aikuiselle.

Tekijä
Leena Ståhlberg, Marjaana Herlevi
Kustantaja / Jakelija
PS-kustannus
ISBN
9789524517263
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2017
Sivumäärä
208
Sidonta
sidottu, kovakantinen