Olen nähnyt Kuninkaan (Anne Graham Lotz)

25,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-6739 Osasto:

Tarvitsemme henkilökohtaista herätystä! Kun kiire ja velvollisuudet valtaavat ajatuksemme, tai kun meillä ei ole huolen häivää, sisimpämme hehku on vaarassa hiipua — vaikka Vapahtaja rakastaa meitä yhtä palavasti kuin ennenkin. Silloin tarvitsemme sysäystä, joka havahduttaa meidät.

Profeetta Jesaja eli Juudassa aikana, jolloin kansa häälyi moraalisen ja hengellisen vararikon partaalla. Piittaamattomuus Jumalan sanaa kohtaan oli koitumassa sen kohtaloksi. Tuomion uhatessa Jumala nosti esiin tämän miehen, jonka oli määrä havahduttaa kansa.

Jesajalla on asiaa meillekin. Kirja osoittaa, miten rakkauden hiillos voi leimahtaa meissä täyteen liekkiin ja saamme jälleen kokea aidon, syvän ja rikkaan yhteyden Jumalaan. ”Vilpitön rukoukseni on, että tämä kirja on herätyskutsu sydämellesi. Mutta rukoilen, että se on enemmänkin… Että sydämesi silmät avautuvat ja saat uuden näyn Herrasta ’korkealla ja ylhäisellä istuimella’ (Jes. 6:1)”, Anne Graham Lotz kirjoittaa.

Valtit:

– Tunnettu, arvostettu evankelista ja kirjailija

– Uusi näkökulma tärkeään aiheeseen

– Hyvä lahjakirja ja tuliainen

– Innostava ja rohkaiseva

Kohderyhmät:

– Anne Graham Lotzin kirjoista pitävät

– Uutta tulta elämäänsä kaipaavat uskovat

– Erämaakautta elävät uskovat

Anne Graham Lotz vie evankeliumia sekä tuhatpäisille yleisöjoukoille että yksinäisille ihmisille kuolemanselleissä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joista kolme on Yhdysvalloissa palkittu arvostetulla ECPA Gold Medallion Award -palkinnolla. Anne Graham Lotz on maailmankuulun evankelistan Billy Grahamin toiseksi vanhin tytär.

Häneltä ovat Päivä Osakeyhtiön kustantamina aiemmin ilmestyneet kirjat ”Taivas, Isäni koti” (2003), ”Vain yksin Jeesus” (2004) ja ”Sydämeni kaipuu” (2005).

Tekijä
Anne Graham Lotz
ISBN
9789524751988
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Koko
134 x 212 mm
Sivumäärä
240
Sidonta
sid