Odotan Jumalaa (Charles F. Stanley)

23,00

tuotetunnus (SKU) KK-62869 (Tuote)Osastot: ,

Hanki odottavaa kestävyyttä, koska Jumala toimii jo hyväksesi.

Kuinka kauan vielä, Herra? Oletko kokonaan unohtanut minut? Taistelen päivä toisensa jälkeen, mutta Sinä et tunnu vastaavan. Isä, en enää tiedä, mitä tekisin. Autathan minua.

Kuulostaako tutulta? Odotatko Jumalalta vastausta rukouksiisi? Kuluvatko päivät, viikot ja vuodetkin ilman merkkiäkään siitä, että syvimmät kaipauksesi näyttäisivät koskaan täyttyvän? Mietitkö huolissasi, että Isä olisi jopa hylännyt sinut tai että parhaat mahdollisuudet olisivat kulkeneet ohitsesi?

Jos tältä tuntuu, niin et ole yksin. Itse asiassa olet kohdannut kristityn elämässä hyvin yleisen uskossa kasvamisen haasteen. Arvostetulla pastorilla, tri Charles Stanleyllä, on tarvitsemasi apu, jolla selviydyt voitokkaasti eteenpäin.

Jumalalla on meitä varten varattuna erityinen suunnitelma, ja useimmiten Hän valmistaa meitä niihin sopiviksi ohjatun, tarkoituksellisen, toimivan ja urhean odotuksen aikojen myötä. Totta kai totuttelu jäädä odottamaan palavasti Jumalaa on yksi vaikeimmista uskovan osaksi tulevista haasteista. Stanley jakaa kanssamme ajatonta raamatullista opetusta ja käytännöllistä viisautta, jotka auttavat meitä selviytymään viipymisistä ja seuraamaan Isän johdatusta kaipaamiemme siunausten äärelle.

Stanley ohjaa meitä ymmärtämään Jumalan tahdon, ottamaan omaksemme Raamatun lupaukset ja pysyttelemään oikealla tiellä silloinkin, kun kaikki toivo tuntuu menneen. Hän ammentaa Raamatun totuuksista ja henkilökohtaisesta kokemuksestaan tarjotessaan meille rohkaisua ja opastusta, olimmepa sitten missä tahansa hengellisen vaelluksemme vaiheessa.

Tohtori CHARLES F. STANLEY kuuluu New York Times -lehden parhaiten myyvien kirjailijoiden listalle. Hän on kirjoittanut yli 55 kirjaa, joita on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta. Hän on toiminut First Baptist Church -seurakunnan johtavana pastorina Georgian Atlantassa vuodesta 1971. Stanleyn mediatyömuoto – In Touch – saavuttaa yli 2800 radio – ja televisiokanavaa yli 50 kielellä. Hänet liitettiin Yhdysvaltain kansallisten uskonnollisten tiedonvälittäjien liiton (National Religious Broadcasters, NRB) kunniagalleriaan 1988. Stanleyn päämäärä on ilmaistu parhaiten In Touch -lähetystyön julkilausumassa: johdattaa ihmisiä kaikkialla maailmassa yhä syvempään suhteeseen Jeesuksen Kristuksen kanssa sekä vahvistaa paikallisseurakuntia. Hän on todennut: ”Jumalan Sana ja Herran työ muuttavat ihmisten elämän.”

Tekijä
Charles F. Stanley
ISBN
9789515853080
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2015
Sivumäärä
248
Sidonta
pehmeäkantinen