Nuoriso-Alfa-kurssi – Ohjaajan opas (KANSIO)

Tämä Ohjaajan opas sisältää kaiken, mitä tarvitset järjestääksesi upean Alfa-kurssin nuorille.

29,00

tuotetunnus (SKU) KK-45854 (Tuote)Osastot: , ,

Nuoriso-Alfa on evankelioiva kurssi, jollaisia pidetään kaikkialla maailmassa. Vetäjinä toimii nuorisotyöntekijöitä ja nuoria seurakunta-aktiiveja. Kurssin tavoitteena on auttaa nuoria kohtaamaan Jeesus tutkimalla kristillisen uskon perusasioita hauskassa, rennossa ja turvallisessa ympäristössä. Kurssilla kannustetaan kysymään ja keskustelemaan. Kurssi kestää 8–10 viikkoa, ja siihen kuuluu yksi viikonloppu tai retkipäivä. Nuoriso-Alfa-kurssilla käsitellään muun muassa näitä aiheita:

* Kuka Jeesus on?

* Miksi Jeesus kuoli?

* Miksi ja miten lukisin Raamattua?

* Miten Jumala johdattaa meitä?

Tämä Ohjaajan opas sisältää kaiken, mitä tarvitset järjestääksesi upean Alfa-kurssin nuorille:

Nuoriso-Alfa-kurssin alustukset: Alustusten rungot joka kokoontumiskertaa varten. Kaikista opetuksen pääkohdista on useita vaihtoehtoisia havainnollistamiskeinoja, kuten elokuva- tai internetvideoleike, tarinoita, leikkejä ja tehtäviä. Kun valitset juuri omalle ryhmällesi sopivat vaihtoehdot, teet kurssistasi ainutlaatuisen ja puhuttelevan. Verkko-osoitteesta youthalpha.org löydät lisää vinkkejä ja mediaesityksiä tämän kirjan täydennykseksi.

Kuinka kurssi järjestetään: Kirja antaa perusteelliset ohjeet, joiden avulla kurssi on helppo suunnitella ja toteuttaa.

Asiantuntijoiden neuvoja: Kaksitoista kirjoitusta, joissa nuorisotyön konkarit käsittelevät kurssin järjestämisen eri osa-alueita. Evästystä antavat muun muassa Mike Pilavachi, Pete Greig, Gavin Calver ja Mark Oestreicher.

Tiimin koulutus: Kaksi koulutuspuheen runkoa, joiden avulla voit kouluttaa ja varustaa tiimisi vetämään Nuoriso-Alfa-kurssia.

Nuoriso-Alfa – Ohjaajan opas perustuu Nicky Gumbelin kirjaan Hyvä kysymys!, ja sen on toimittanut Matt Costley.

ISBN
9789524754910
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2011
Sivumäärä
350
Sidonta
kansio A4