Naisen aika (Mirja Sinkkonen)

Mirja Sinkkosen teos Naisen aika muistuttaa, että rohkeus omien tarpeiden, toiveiden ja pelkojen kohtaamiseen tuo elämäämme enemmän sävyjä.

29,90

tuotetunnus (SKU) KK-54238 (Tuote)Osastot: , ,

Suostumme muutokseen yleensä vasta pakon edessä. Muutos alkaa aina luopumisella. Vaikka uusi kiehtoisikin, vanhassa pitäytyminen tuntuu arjen keskellä turvallisemmalta. Silti mieltämme askarruttavat kysymykset: Voisinko? Uskaltaisinko?

Mirja Sinkkosen teos Naisen aika muistuttaa, että rohkeus omien tarpeiden, toiveiden ja pelkojen kohtaamiseen tuo elämäämme enemmän sävyjä. Rehellisyys itseä kohtaan on luovuuden ja elämäntunnon kasvualusta. Se haastaa meidät arvostamaan itseämme ja kertoo, ettei epäonnistumista tai muutosta pidä pelätä. Naisen aika on teos naisena olemisen tilasta. Ajan ja tilan tematiikka on kielikuvana ehtymätön.

Naisen aika –kirja on suunnattu erityisesti naisille, mutta mikään ei kuitenkaan estä miehiäkin tutustumasta näihin samoihin aiheisiin. Kun puhutaan ihmisen mielestä, eroja on joskus kovin vähän, eivätkä ne jakaudu erityisesti sukupuolen mukaan.

Mirja Sinkkonen on psykoterapeutti, luennoitsija ja aktiivinen kirjoittaja. Hän on kirjoittanut useita teoksia, mm. Äidiksi lapselleni ja Naisen itsetunto.

Tekijä
Mirja Sinkkonen
ISBN
9789522472083
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2013