Nainen (Joyce Meyer)

Joyce Meyerin kirjojen voima on sisällön omakohtaisessa kokemisessa tekijän elämässä.

24,00

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-47549 (Tuote)Osastot: , , ,

Joyce Meyerin kirjojen voima on sisällön omakohtaisessa kokemisessa tekijän elämässä.

”Jumala haluaa naisen elävän turvallisuudessa ja varmuudessa. Naisella on Luojan luoma tarve elää rakastettuna, vapaana peloista, vapaana jatkuvasta ’jos vain’-ajattelusta. Mistä tiedän, että lukemattomat naiset eivät elä tällaista elämää? Tiedän sen siitä, että tämä kaikki puuttui omasta elämästäni. Mistä tiedän, että muutos parempaan on mahdollinen jokaiselle, joka haluaa? Siitä, että se tapahtui omassa elämässäni.”

JOYCE MEYER kohtaa palvelutehtävässään satojatuhansia ihmisiä. Hän tiedostaa aikamme naisen elämää painostavan epävarmuuden olemassaolon tarkoituksesta, epäonnistumisen tunteet, turvattomuuden niin yksin eläessä kuin perheessäkin, saavuttamattomat unelmat. Muutoksen mahdollisuus on mitä todellisin, mutta edellyttää kahta valmiutta: avoimuutta elävän Kristuksen kohtaamiselle sekä elämän pituista asettautumista Sanan myönteisen opetuksen vastaanottajaksi.

”Olen pitkään halunnut kirjoittaa teoksen, josta löytyisivät nimenomaan naiselle avaimet rohkeaan, voittoisaan, siunattuun elämään. Naiset ovat Jumalan kallisarvoinen lahja maailmalle. Naiset ovat luovia, tuntevia, sydämellisiä, lahjakkaita. Mikä vapauttaa meidät? Muutoksen ja uusiutumisen tie on löydettävissä – kokeile!”, Joyce kirjoittaa. Tekijän klassiseksi muodostunut raamatullisuus, suorapuheisuus ja arkisuus maustavat teoksen sisältöä.

Joyce Meyer on opettanut Jumalan Sanan totuuksia vuodesta 1976. Hän on julkaissut yli seitsemänkymmentä kirjaa. Joyce puhuu päivittäin radio- ja tv-ohjelmiensa välityksellä kymmenille miljoonille ihmisille. Joyce ja hänen puolisonsa Dave ovat neljän aikuisen lapsen vanhempia.

Tekijä
Joyce Meyer
ISBN
9789515851789
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2012
Sivumäärä
255
Sidonta
nidottu