Myöhäisen iän rakkaus – Ikääntyneille ja ikääntyville (Margit Laininen (toim.))

28,20

Loppuunmyyty

tuotetunnus (SKU) KK-448 (Tuote)Osastot: ,

Sopiiko vanhan solmia uusi parisuhde? Onko vanhojen rakkaus erilaista kuin nuorten? Tässä kirjassa 35 suomalaista naista ja miestä kertoo oman myöhäisen iän rakkaustarinansa. Nämä tekstit hehkuvat elämäniloa ja energiaa, samalla kun niissä on realistisesti näkyvissä elämän lyhyys ja ainutkertaisuus.

Elämässä on vihdoin aikaa hyville ja arvokkaille asioille, myös rakkaudelle. Omaa vanhenemista ja edessä olevia vuosia ei suinkaan tarvitse ajatella vain pelonsekaisin tuntein ja kipuja miettien. Ikäihmisenä rakastuminen ei ole ollenkaan niin harvinaista kuin kuvitellaan. Myös avioliittoja solmitaan vielä seitsemän-, kahdeksankymmenen ikäisenä. Taloudellisesti tämä on käynyt entistä helpommaksi. Sen sijaan yleiset asenteet muuttuvat hitaammin. Naapureilla ja ystävillä on edelleen omat ajatuksensa siitä, mikä vanhalle sopii, mikä ei.

Kirjan tekstit on valikoitu Myöhäisen iän rakkaus -kirjoituskilpailun tuottamasta materiaalista. Kirjoituskilpailu järjestettiin yhdessä Eläkeliitto ry:n kanssa kesällä 1999.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut rouva Kyllikki Virolainen.

Kohderyhmät Eläkeikäisten kasvava joukko, keski-ikäiset lahjakirjan ostajat Hoitotyön ja sosiaalialan ammattilaiset

Tekijä
Margit Laininen (toim.)
ISBN
951625649x
ALV-prosentti
10,00 %
Kirjastoluokka
99
Koko
140 x 210 mm
Sivumäärä
283