Muukalaiset matkalla – 1. ja 2. Pietarin kirje – Raamattu elämään -sarja (Jukka Norvanto)

Sotkamolainen pastori, teol. lis. Jukka Norvanto (s. 1957) on hyvän vastaanoton saaneen radioraamattukoulun opettaja. Tässä teoksessa luennot on muokattu lukijaystävälliseen kirjalliseen asuun.

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-5124 (Tuote)Osastot: ,

Sotkamolainen pastori, teol. lis. Jukka Norvanto (s. 1957) on hyvän vastaanoton saaneen radioraamattukoulun opettaja. Ohjelmat tuottaa radiolähetysjärjestö Sanansaattajat ry.

Jukka Norvanto on koulutukseltaan diplomikielenkääntäjä ja teologi. Ennen radiopastorityötään hän on toiminut Ruotsissa seurakuntatyössä ja opettajana sekä Suomen Raamattuopiston kurssikeskus Vuokatinrannan johtajana 1988-1996.

Radioraamattukoulun ohjelmat alkoivat 1997 – tässä teoksessa luennot on muokattu lukijaystävälliseen kirjalliseen asuun.

Pietarin kirjeet ovat ikääntyneen apostolin tervehdys ja testamentti laajan alueen seurakunnille. Kärsimättömästä Jeesuksen neuvojasta on tullut kärsivällinen opettaja, joka rohkaisee lujille joutuneita ihmisiä. Kärsimykset ja koetukset saavat aikaan muukalaisuuden tunteen, mutta sitä lujemmin Jumalan Sana hoitaa ja vie perille.

Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. Se nostaa esiin Raamatun sisäisen rikkauden ja kauneuden sekä pelastushistorian suuret linjat. Jokaisesta luvusta avautuu samaistumiskohteita meille tuttuihin kipuihin ja iloihin. Raamattu alkaa elää udella tavalla. Tätä sarjaa voi käyttää apunaan niin yksityinen raamatunlukija kuin pienryhmä tai raamatunopettaja.

Tekijä
Jukka Norvanto
ISBN
951888417X
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Kirjastoluokka
22
Sivumäärä
235
Sidonta
nid.