Murrosaikojen profeetta – Hesekielin kirja – Raamattu elämään -sarja (Jukka Norvanto)

Sotkamolainen pastori, teol. lis. Jukka Norvanto (s. 1957) on hyvän vastaanoton saaneen radioraamattukoulun opettaja. Tässä teoksessa luennot on muokattu lukijaystävälliseen kirjalliseen asuun.

18,00

tuotetunnus (SKU) KK-5106 (Tuote)Osastot: ,

Sotkamolainen pastori, teol. lis. Jukka Norvanto (s. 1957) on hyvän vastaanoton saaneen radioraamattukoulun opettaja. Ohjelmat tuottaa radiolähetysjärjestö Sanansaattajat ry.

Jukka Norvanto on koulutukseltaan diplomikielenkääntäjä ja teologi. Ennen radiopastorityötään hän on toiminut Ruotsissa seurakuntatyössä ja opettajana sekä Suomen Raamattuopiston kurssikeskus Vuokatinrannan johtajana 1988-1996.

Radioraamattukoulun ohjelmat alkoivat 1997 – tässä teoksessa luennot on muokattu lukijaystävälliseen kirjalliseen asuun.

Israelin heimot oli viety kauas kotikonnuiltaan, pakkosiirtolaisiksi Babylonian virtojen varrelle. Jumalalta saadut varoitukset kävivät toteen. Profeetta Hesekielin viestit vieraalta maalta jäljelle jääneille jerusalemilaisille olivat niin ikään outoja, pelottaviakin. Mutta sitten niiden sävy muuttuu: Jumala lupaa paluun, uuden alun. Kuolleet luut heräävät eloon, ja lopulta nousee Paimen, joka kokoaa lauman kaikista maan ääristä.

Raamattu elämään -sarja on juurevaa ja luotettavaa raamatunselitystä. Se nostaa esiin Raamatun sisäisen rikkauden ja kauneuden sekä pelastushistorian suuret linjat. Jokaisesta luvusta avautuu samaistumiskohteita meille tuttuihin kipuihin ja iloihin. Raamattu alkaa elää udella tavalla. Tätä sarjaa voi käyttää apunaan niin yksityinen raamatunlukija kuin pienryhmä tai raamatunopettaja.

Tekijä
Jukka Norvanto
ISBN
9518884072
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2006
Sivumäärä
276
Sidonta
nidottu, pehmeäkantinen